پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

اطلاعیه : جهت عضویت و مطالعه مطالب، به آدرس ghadiri1404@ در تلگرام، بپیوندید
محمد حسین قدیری ابیانه
فیلم معرفی قدیری ابیانه در کادر زیر:
Loading
پیوندها
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
محمد حسین قدیری ابیانه
آخرین نظرات

دوشنبه, ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴، ۱۲:۳۳ ق.ظ

پاسخی به نقد سخنانم توسط یکی از فرهنگیان دلفان

دوشنبه, ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴، ۱۲:۳۳ ق.ظ

حقوقی که من و شما می گیریم برای خدمت به مردم است ،و بدانیم بابت حقوقی که به ما ،از سهم آنها (محرومان) از نفت می دهند آنها نیازمند به کمک کمیته امداد شده اند…

نیوتدبیر:در پی درج مطلبی تحت عنوان جوابیه ای بر اظهارات دکتر قدیری ابیانه ، توسط امیر اسماعیلی مدیر سایت لکنا ، ایشان با ارسال یادداشتی به این سایت خبری خواهان درج پاسخ خود به نقد سخنانش گردیده که عینا در زیر آورده می شود.

شما ها مرتبا حقوقتان را با دیگرانی مقایسه می کنید که از شما بیشتر حقوق می گیرند.
چرا نمی آیید، بگوئید که مثلا ارتشی ها کمتر حقوق می گیرند و یا مثلا تعطیلات معلمان بسیار طولانی تر از دیگران است.
من نمی گویم که حقوق ها برای زندگی مرفه کافی است. می گویم که حقوق ها حتی گاهی بیشتر از سطح تولید اقتصادی در کشور است.
اگر بخواهیم وضعیت حقوق و معیشت مردم بهبود ،پیدا کند،که آن را آرزو می کنیم باید وضعیت اقتصادی کشور بهبود یابد.
در حال حاضر هزینه های دولت بسیار بیشتر از درآمدهای آن است.
۴۴ درصد بودجه نفت به آموزش و پرورش اختصاص یافته است. آیا می خواهید همه درآمد کشور را تقدیم کنیم؟!!!!
مثال آلمان را می زنید. درآمد برخی موسسات آلمانی از درآمد نفت ما بیشتر است.
بنده بارها در سخنرانی های مکرر به تبعیض در حقوق پرداخته ام.
البته عدالت به معنی برابری حقوق نیست اما توازن و تعادل به ویژه به نسبت اقتصاد کشور ضرور است.
در بودجه سال ۱۳۹۴ پیش بینی شده ۵۳ هزار میلیارد تومان نفت بفروشیم. بعنی به ازای هر ایرانی ماهیانه حدود ۵۶ هزار تومان.حقوق خود را بر این تقسیم کنید.
شما احتمالا معادل سهم کامل ۲۰ الی ۳۰ نفر از نفت حقوق دریافت می دارید. حقوق ما را افزایش دهید یعنی سهم چندین نفر دیگر از هموطنان فقیر را از آنها بگیرید و آنها را به فلاکت بیاندازید تا ما معلمان بهتر زندگی کنیم.
از اینکه کسی بدون توقع از شما، حقایق را بیان کند و خود را در معرض فحاشی های عده ای از شما قرار دهد دلخور نباشید. بنده هیچ دشمنی با قشر معلمان ندارم و آنها را از عزیزترین اقشار جامعه و موثرترین ها می دانم و لی می دانم که آنها در معرض توطئه های بیگانه قرار گرفته اند و باید زنگ خطر را به صدا درآورد تا مراقب باشند بازیچه دشمنان قرار نگیرند.
البته که تبعیض در حقوق هست و و جود دارد و این امر ناروا است اما برای اصلاح ابرو چشم را کور نکنیم. آیا این حرف بدی است؟!!
در مورد تامین هزینه های ۸ نفر از کمیته امداد هم نفری ۱۰۰ هزار تومان نیست. هنوز هم خود را مدیون آنها می دانم.
اما بدانید حقوقی  که من و شما می گیریم برای خدمت به مردم است ،و بدانیم بابت حقوقی که به ما ،از سهم آنها (محرومان) از نفت می دهند است که آنها نیازمند  به کمک کمیته امداد شده اند.

۹۴/۰۲/۱۴

نظرات  (۲۸)

بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام...
آقای قدیری ابیانه من یک معلم کودکان با نیازهای ویژه (کم توان ذهنی) می باشم ، طبق گفته شمادر مورد حقوق کارکنان شرکت نفت تعادل رعایت نشدهاست. ولی کارکنانی که در پالایشگاهها و یا پتروشیمی ها و خلاصه با مواد آتش زا یا مواد منفجره کار میکنند یا وسط دریا حقوقی هم بابت شرایط سخت می گیرند.
ضمنا بنده می گویم برای دریافت مطالبات برحق یا بر ناحق طوری رفتار نکیند که دشمن سوء استفاده نکند.
با این سخنانی شما که گفته اید آیا سلامت روانی افراد برای شما مهم نیست بیشتر معلم هایی که در این مدارس کار میکنند دچار مشکلاتی مانند افسردگی میشوند آیا نباید نسبت به شغل ما دید بهتری داشت و حقوق و مزایای آن بهتر شود آقای ابیانه بعضی موقع ها درس میدهم ولی شاگردانم چیزی یاد نمیگیرند چونکه از نظر ذهنی دچار مشکل هستند ولی با این وجود باز هم ادامه میدهیم ولی شما هم کمی منصانه برخورد کنید با تشکر



پاسخ:
قبول دارم که کار با معلولان ذهنی یا بدنی سختتر است و باید ذر حقوقشان لحاظ گردد.
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام...
جناب آقای قدیری ابیانه مگر کارمند وزارت نفت و کارمند آموزش و پرورش هر دو کارمند دولت نیستند پس چرا این همه تفاوت بین اینها است چرا نان ، برق ، آب و بنزین را با قیمت جهانی در نظر میگیرید ولی تا در مورد حقوق ما صحبت میشود سریع یاد بحث نظام و اسلام می افتید...


پاسخ:
در مورد حقوق کارکنان شرکت نفت تعادل رعایت نشدهاست. ولی کارکنانی که در پالایشگاهها و یا پتروشیمی ها و خلاصه با مواد آتش زا یا مواد منفجره کار میکنند یا وسط دریا حقوقی هم بابت شرایط سخت می گیرند.
ضمنا بنده می گویم برای دریافت مطالبات برحق یا بر ناحق طوری رفتار نکیند که دشمن سوء استفاده کند. 
شما که اینهمه در همایش ها شرکت میکنید یک همایش  و مناظره نیز با معلمان داشته باشید.
پاسخ:
بنده از این پیشنهاد استقبال می کنم. برگزار کنید.
سلام 
به فکر معلمین باشید که طرز فکر نسل جدید گره خورده با دیدگاه و منش معلمین است. اگر هم نیستید به فکر خودتون در اینده باشید
دین ندارید لا اقل ازاده باشید
۱۷ ارديبهشت ۹۴ ، ۱۲:۴۱ رحمان نوریان

شاهد از غیب رسید

جناب دکتر قدیری نظر شما را جلب میکنم به صحبتهای رهبری نظام

 

 ایشان تأکید کردند: مسوولان دولت بویژه مسوولان اقتصادی باید نسبت به آموزش و پرورش و مسایل معیشتی معلمان نگاه ویژه و فراتر از دستگاه های دیگر داشته باشند و بدانند هرگونه هزینه در این مجموعه، سرمایه گذاری برای آینده و ایجاد ارزش افزوده است.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: با توجه به جایگاه آموزش و پرورش و معلمان در آینده کشور، هرگونه هزینه در این بخش، در واقع سرمایه گذاری است.

حضرت آیت الله خامنه ای محقق شدن رسالت واقعی معلمان را نیازمند الزاماتی دانستند و گفتند: یکی از این الزامات توجه به مساله معیشت معلمان است. مسوولان دولتی بویژه مسوولان اقتصادی باید با وجود محدودیت ها، نگاه ویژه ای به آموزش و پرورش و معلمان داشته باشند و آن را در مسایل اولویت دار خود قرار دهند.

ایشان با تأکید بر این که اگر درخصوص مساله معیشت معلمان غفلت شود، دشمن سوءاستفاده خواهد کرد،

-----------------------------------------------------------------------

اقای دکتر میبینید که رهبری سوء استفاده دشمن از حرکت معلمان را نتیجه غفلت از معیشت معلمان میداند  .

خود شما هم در پاسخ به کامنت قبلی بنده  فرموده اید

 

·          به هر حال با تبعیض مخالفم ولی  در برداشتن تبعیض باید مراقب باشیم بازیچه دست دشمنان نشویم و به مملکت خود آسیب نرسانیم.

حرف ما هم همین است ولی معتقدم که عدم ایجاد تبعیض اسانتر است از رفع ان . چرا نظام باید چنین تبعیض هایی را ایجاد کند که رفع ان دارای دو مشکل است   یکی سوء استفاده بیگانگان و دیگری مقاومت و مخالفت داخلی ( شبیه همان چیزی که شما در باره شرکتها فرموده اید )
 
 راه اسان این است که تبعیض را برداریم . به عنوان مثال چه اشکالی دارد که دولت تمام در امد هایش را در خزانه داری کل جمع کند ( اگر قانون در این زمینه وجود ندارد لازم به تقنین ان است ) وسپس نظام هماهنگی را در پرداخت تدوین کند بدین صورت دیگر فرقی نمیکند که چه کس کار مند کجاست چرا که خود شرکتها و وزارت خانه ها حتی یک ریال از درامد خود را نتوانند در دست خود نگه دارند بلکه در خزانه کل انبان گردد . به عنوان مثال وزارت نیرو خود را صاحب درامد های حاصله میداند و دست به تقسیم پول بین کارمندان خود میزند و نهاد هایی چون اموزش وپرورش بدلیل عدم درامد زایی از این قافله عقب میمانند و این میشود تبعیض و قص علی هذا...
 
در اخر تقاضا مندم جملات رهبری را یک بار با دقت روی تک تک واژه ها مطالع فرمایید .شاید نظر ما به هم نزدیک تر شود
 
ارادتمند 
 معلم مخالف هرگونه تبعیض
 
رحمان نوریان
پاسخ:
سلام
بنده با نظر مقام معظم رهبری کاملا موافقم.
بنده هرگز از تبعیض دفاع نکرده ام.
گفته ام باید مراقب بود در مطالبات خود حتی مطالبات به حق مراقب باشیم طوری عمل نکنیم که دشمن سوء استفاده کند.
رهبری هم بر سوء استفاده دشمن تاکید کرده اند. دشمن سوء استفاده خواهد کرد. شما مراقب باشید مورد سوء استفاده غرب قرار نگیرید.
فرمایشات اول سال ایشان را ملاحظه فرمایید:
------------------

فرمایشات امام خامنه ای در حرم رضوی در ابتدای سال 1394: "میخواهند این امنیّتی که امروز در کشور ما هست را ... به‌دست مردم از بین ببرند و مردم را وادار کنند به برهم زدن امنیّت؛ و حرکات اعتراضی را در کشور شروع کنند؛ دارند تحریک میکنند، دارند کار میکنند، دارند برنامه‌‌ریزی میکنند. این کاری است که باجدّیّت و با شدّت به‌دنبال آن هستند؛ خب این یک شرایط مهم است، این یک چالش بزرگ است."

دشمنان ما صریحاً میگویند که هدفشان از فشارهای اقتصادی یک هدف سیاسی است. هدف آنها این است که مردم ایران را در مقابل نظام اسلامی قرار بدهند؛(۱۱) توجّه بفرمایید؛ البتّه بله، «مرگ بر آمریکا»، چون آمریکا آن عامل اصلی این فشارها است و خودشان هم اصرار دارند بر اینکه متمرکز بشوند روی اقتصاد ملّت عزیزما. هدفشان چیست؟ هدف این است که مردم را در مقابل دستگاه قرار بدهند؛ این را صریحاً میگویند که میخواهیم فشار اقتصادی بیاوریم تا وضعیّت مردم سخت بشود و مردم وادار به اعتراض بشوند در مقابل دولت و در مقابل نظام اسلامی. این را صریحاً میگویند البتّه بدروغ گاهی ادّعا میکنند که طرف‌دار ملّت ایرانند که این دروغها را نمیشود باور کرد و نباید از دشمن باور کرد، لکن هدفشان همان هدف سیاسی است. میخواهند این امنیّتی که امروز در کشور ما هست را – که این امنیّت، در منطقه‌ی غرب آسیا که ما در آن قرار داریم، بی‌نظیر است؛ بحمدالله امروز نه در شرق ما، نه در غرب ما، نه در شمال ما، نه در جنوب ما، در هیچ کشوری امنیتّی مانند امنیّتی که امروز بر کشور ما و ملّت ما حاکم است، وجود ندارد – به‌دست مردم از بین ببرند و مردم را وادار کنند به برهم زدن امنیّت؛ و حرکات اعتراضی را در کشور شروع کنند؛ دارند تحریک میکنند، دارند کار میکنند، دارند برنامه‌‌ریزی میکنند. این کاری است که باجدّیّت و با شدّت به‌دنبال آن هستند؛ خب این یک شرایط مهم است، این یک چالش بزرگ است. وقتی یک چنین چالشی در کشور وجود دارد، همه‌ی نیروها باید در کنار هم قرار بگیرد، با هم کار کنند و مسئله‌ی اقتصاد را جدّی بگیرند.

متن کامل را اینجا مشاهده کنید.

------------------
و اما بخشی از کتاب بنده در مورد روش غلط مدیریت در شرکت های دولتی را نیز جهت اطلاع شما درج می نمایم:

شیوه غلط مدیریت شرکت‌های دولتی

چهارشنبه, ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۱:۱۵ ق.ظ

این متن بخشی از کتاب سبک اقتصادی و فرهنگی زندگی نوشته قدیری ابیانه است.

"معمولاً در تنظیم بودجه، درآمدها و هزینه‌های شرکت‌ها برابر در نظر گرفته می‌شود. و البته 65 درصد سود خالص را که باید به خزانه دولت ریخته شود در قسمت هزینه‌ها لحاظ می‌گردد.

اگر شرکت‌ها سود بکنند، 65 درصد سود خالص آن‌ها به خزانه واریز شده و بخشی از بودجه عمومی را تشکیل خواهد داد که 40 درصد سود خالص به عنوان سهم دولت از بابت سرمایه گذاری و 25 درصد به عنوان مالیات بر سود می‌باشد.

بنابراین بودجه عمومی شامل 65 درصد از سود شرکت‌ها نیز می‌شود.

 شیوه غلط مدیریت شرکت‌های دولتی

اما چه بر سر شرکت‌های دولتی می‌آید و چگونه اداره می‌شوند و سود واقعی آن‌ها چقدر است؟

متأسفانه باید گفت که مدیران دولتی معمولاً واریز 65 درصد از سود شرکت‌ها به خزانه دولت را برای خویش زیان و پول از دست رفته تلقی می‌کنند و به هزار ترفند برای کاهش آن متوسل می‌شوند.

از تعیین حقوق‌ها و پاداش‌های سنگین برای خود و اعضای هیئت مدیره تا افزایش حقوق و رفاهیات کارکنان خویش بدون در نظر گرفتن سطح حقوق و رفاهیات و توان اقتصادی جامعه و دیگر کارکنان دولت.

هرگاه مدیر جدیدی سکان‌دار شرکتی می‌شود برای اینکه نشان دهد که طرفدار زیر مجموعه خویش است به افزایش حقوق و مزایای کارکنان می‌پردازد و معمولاً کارکنان شرکت از مدیرانی که حقوق و مزایای آن‌ها را افزایش داده‌اند به نیکی یاد می‌کنند و دعای خویش را بدرقه راه آن‌ها می‌نمایند تا حدی که گاه حقوق دربان‌های شرکت نفت از حقوق تحصیل‌کردگان و حتی مدیران دستگاه‌های دولتی نیز بیش‌تر می‌شود.

البته آن‌ها برای توجیه این تفاوت حقوق بهانه‌ها می‌گیرند و به قصه‌پردازی‌ها متوسل می‌شوند. گاه هم مشکلات کارکنان زیر مجموعه خویش را مورد توجه قرار می‌دهند. البته گاه در این رابطه که کارکنان مشکلات معیشتی دارند درست می‌گویند ولی هدف از این سرمایه‌گذاری‌هایی که از بیت‌المال در تأسیس این شرکت‌ها به‌عمل آمده،ارتقاء وضعیت مالی و درآمدی همه کشور بوده و نه فقط کارکنان آن شرکت.

برخی مدیران شرکت‌هایی که می‌خواهند طرفدار طبقه ضعیف یا کارگر باشند، بویژه در خصوی‌سازی‌ها، تلاش می‌کنند تا اموال شرکت‌ تحت مدیریت خود را به قیمت پائین‌تر از نرخ واقعی نصیب مجموعه کارکنان آن شرکت نمایند.این نوع افراد در بین کارکنان مجموعه محبوب واقع می‌گردند و همیشه به نیکی از آن‌ها یاد می‌کنند، بدون اینکه توجه کنند که حق دست‌اندازی به بیت‌المالی را که متعلق به همه مردم ایران است، نه برای خود ونه برای دیگران ندارند.

این نگاه جزیره‌ای باید اصلاح شود. باید کاری کرد که شرکت‌ها در صدد تقویت اقتصاد کشور باشند، نه اینکه فقط به وضعیت کارکنان خود توجه نمایند.

این شرکت‌ها تأسیس شده‌اند که وضعیت اقتصادی کشور را تقویت کنند و نه اینکه فقط به فکر کسانی باشند که در آن کارخانجات مشغول بکار هستند. یکی از دلایل گرانی خودروهای شرکت‌های دولتی داخلی در ایران همین وضعیت است. این روش آن‌ها را ناکارآمد کرده است.

چه بسا همین نوع نگاه و عمل موجب زیان‌ده شدن بسیاری از شرکت‌های دولتی شده است.

در محاسبه قیمت تمام شده خودروها باید این وضعیت نیز در نظر گرفته شود. یعنی آیا حقوق‌ها، پاداش‌ها و مزایای مدیران و کارکنان آن با سطح عمومی حقوق‌ها و اقتصاد کشور هم‌خوانی دارد یا نه؟

آیا تعداد کارکنان این شرکت‌ها تناسبی با کارخانجات مشابه در جهان دارد؟

آیا در استخدام کارکنان این شرکت فامیل‌بازی و قوم و قبیله‌گرایی دخیل بوده است؟

آیا کارکنان این مجموعه‌ها دقت و همت لازم را در تولید محصولات بکار می‌گیرند؟ یا با بی‌توجهی به وظیفه‌ای که بر عهده دارند به اقتصاد کشور و گاه به جان و منافع مشتریان محصولات تولیدی خویش بی‌توجه‌اند؟

دولت حتماً باید اصلاح این وضعیت را در شرکت‌های دولتی مورد توجه و تحول قرار دهد. و البته خصوصی‌سازی به روش سالم، بهترین روش برای رهایی از این وضعیت است.

اختصاص عادلانه بودجه

بسیاری از مردم بر این باورند که اگر بودجه به صورت منطقی و صحیح به امور اختصاص یابد، همه خواسته‎های آن‌ها برآورده خواهد شد.

اختصاص صحیح بودجه به امور، قطعاً در بهبود وضعیت کشور مؤثر است؛ ولی قطعاً با این بودجه نمی‎توان به همه خواسته‌ها رسید. به عبارت دیگر، اختصاص بهینه و عادلانه بودجه واجب است، اما کافی نیست.

برخورد با سوء‌استفاده از بیت‎المال و یا ریخت‎وپاش و حیف‎ومیل بیت‎المال ضروری است و باید حتی با کوچک‎ترین سوء‌استفاده‎ای نیز برخورد قاطع کرد؛ اما این امر کفایت نمی‎کند، بلکه باید به سمت تولید ثروت در کشور رفت."

جناب ابیانه ، حرف حق را باید تایید کرد

همه ما روزی در پیشگاه خدای متعال خواهیم بود

فکر کن در این جهان فانی مگر چند سال زنده ای

اگر کشور ما در جنگ اقتصادی است و ما هم قبول داریم چرا این همه تبعیض راه انداخته اید ؟

اگر به زعم شما افراد بی تربیتی چون من جذب آموزش و پرورش شده است ، آن هم از سوء مدیریت چون شما کسانی است که افراد نالایق را برای تربیت فرزندان این ملت بگمارند و به آن ها پول گدایی بدهند و خود بر سر سفره های رنگین لم دهند

 

پاسخ:
الان یادم نمی آید شما چه گفتید. ولی بعضی از نظرات توام با توهین های رکیک بود. نشان می داد به ازاذل و اوباش شبیه تریند تا به معلم.
جسارت به سایرین نیست به آن کسانی است که از ادب بویی نبرده اند و وقتی با نظری مخالف نظر و خواسته خویش مواجه می شوند بجای چاسخ منطقی یا اعتراض به فحاشی روی می آورند.
امیدوارم آنها معلم نباشند.
آقای ابیانه ای عزیز امروز صحبت های رهبر عزیز انقلاب را درباره معلمان شنیدید؟ 
رهبر معظم انقلاب :رسیدگی به بهبود وضعیت معیشتی معلمان باید در اولویت کاری مسوولان قرار بگیرد، ایشون گفتن هزینه در آموزش و پرورش هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری بزرگ است. 
حال چه کسی این وسط ضد انقلاب است؟ ما که دنبال معیشت بهترمان هستیم یا شما که مخالف حق خواهی ما هستید؟ 
پاسخ:
فرمایشات رهبری:
برای یک‌چنین دستگاهی هرچه ما هزینه کنیم، هزینه نیست، سرمایه‌گذاری است؛ به این چشم به اقتصاد آموزش و پرورش نگاه کنیم. اقتصاد آموزش و پرورش مثل اقتصاد هیچ دستگاه دیگری نیست؛ اینجا شما هرچه خرج میکنید، در واقع دارید سرمایه‌گذاری میکنید؛ این آن جمله‌ی اساسی و اصلی‌ای است که بنده توقّع دارم مسئولان کشور، مسئولان دولتی و مردم ما به این نکته توجّه کنند. خب، این [درباره‌ی اهمّیّت‌] دستگاه آموزش و پرورش.
...
 خب، این الزاماتی دارد. یکی از الزامات، همان مسئله‌ی اقتصاد است که عرض کردم؛ اقتصاد آموزش و پرورش، معیشت معلّمین، یکی از الزامات است. محدودیّتهای دستگاه‌های دولتی را میدانیم؛ بیگانه نیستیم از محدودیّتها و اشکالاتی که وجود دارد ولیکن بایستی همّت در مسئولین دولتی این باشد که این بخش را مورد یک توجّه ویژه قرار بدهند. همان‌طور که عرض کردیم، این سرمایه‌گذاری است؛ این بازده دارد؛ این ارزش‌افزوده تولید میکند؛ این یک خرج و هزینه‌ی صِرف نیست؛ این بایستی جزو مسائل درجه‌ی یک ما در مدیریّتهای دولتی و در تصمیم‌های دولتی باشد. ما نکنیم، دشمن سوءاستفاده میکند؛ می‌بینید دیگر. از همین نقطه، دشمن با رسانه‌ی خود، در رادیوی خود، با عوامل خود، با آدمهای بددل نسبت به نظام و نسبت به اسلام، با این ابزارها و وسائل دشمن سوءاستفاده خواهد کرد. البتّه معلّمین ما، هم بیدارند، هم نجیبند، هم مؤمنند؛ حقیقتاً این را من اعتقاد دارم؛ در طول این سالها این را آزمودیم، امروز هم در سطح کشور می‌بینیم؛ معلّمین ما از توطئه‌ی دشمن غافل نیستند. اینهایی که با عنوان «معیشت» یک شعاری میدهند، چند شعار فتنه‌گرانه و سیاسی و خطّی هم در پهلویش میگنجانند، این را همه‌کس میفهمند که انگیزه‌ی اینها انگیزه‌ی سالمی نیست، برای دلسوزی از معلّم نیست، هدفهای دیگری دارند. کمااینکه فلان رسانه‌ی خارجی که شروع میکند روی این مسئله فعّالیّت کردن - که می‌بینید همین حالا هم مشغولند، از مدّتی پیش بیشتر مشغولند - این از روی دلسوزی نیست؛ این برای مشکل درست کردن برای نظام است، برای دردسر درست کردن برای نظام است؛ از روی بددلی و کینه‌جویی نسبت به اسلام و نسبت به استقلال کشور و نسبت به نظام جمهوری اسلامی است؛ ولی بالاخره بهانه دست اینها نباید داد. دستگاه‌های دولتی و مسئول مسائل مالی و اقتصادی به این نکته توجّه کنند؛ این را جزو برنامه‌های اصلی خودشان قرار بدهند. این یک مطلب است. البتّه همان‌طور که عرض کردیم معلّمین باید مراقب باشند و هستند؛ خوشبختانه معلّمین ما مراقبند. [اینکه‌] بعضی‌ها جفای به نظام را، جفای به انقلاب را به هر شکلی بتوانند انجام میدهند - نیش خودشان را میزنند، زهر خودشان را میریزند، با نظام بدند - از روی بغض به نظام است، نه از روی محبّت به معلّم؛ هر شعار دیگری هم پیدا کنند، همین استفاده را میکنند.

به نام خداوند گوینده ی نون و القلم و مایسطرون

جناب آقای دکتر قدیری ابیانه

سلام. اکثر مطالب این مناظره بین شما و برخی معلمان را خواندم. نتیجه ای که از حرفهای تاحدودی منطقی شما و اکثرا منطقی معلمان را خواندم. هر دو طرف مناظره در یک جبهه اید و خیال میکنید در دو جبهه روبروی هم هستید. من بعنوان یک معلم بیشتر حرفهای معلمان عزیز را تصدیق و تایید میکنم و تقریبا نیمی از حرفهای اقتصادی شما را منطقی میدانم ولی حرف ما این است که شما بجای یکه به دو کردن با معلمان همت خود را در توجیه مسئولان در اهمیت دادن به وضعیت معیشت فرهنگیان صرف کنید. اگر شما بجای معلمین، مسئولان را هدف تیر انتقاد خود قرار میدادید، نتیجه ی بهتری از آن میگرفتید.

در پایان خواهش میکنم خوب به صحبتهای امروز مقام معظم رهبری در خصوص هزینه کردن برای آموزش و پرورش که معلمان بستر انسان ساز آن هستند، گوش جان فرا داده و اینقدر پتک 44 درصد بودجه ی نفت را بر سرمان نکوبید بلکه باید از این هزینه خوشحال باشید زیرا صرف فرهنگ و تربیت و انسان سازی میشود نه مانند برخی کشورها که پول نفتشان خرج حمله به مردم مظلوم جهان میشود!!!

از معلمین و فرهنگیان محترم هم خواهش میکنم شما هم بیانات مقام معظم رهبری را مدنظر قرار داده و بهانه و فرصت به دست بیگانگان ندهید.

پاسخ:
سلام
من خود را در جبهه مقابل معلمان نمی بینم و نیستم. دلم می خواهد همه ایرانیان از جمله معلمین عزیز بهترین وضعیت زندگی را نسبت به همه جهانیان داشته باشند. اما برای رسیدن به این مقصود باید برنامه ریزی کرد.
نباید اقداماتی انجام داد که به ضرر دشمن تمام شود. تمام حرف من این است.
همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند:
 دشمن سوءاستفاده میکند؛ می‌بینید دیگر. از همین نقطه، دشمن با رسانه‌ی خود، در رادیوی خود، با عوامل خود، با آدمهای بددل نسبت به نظام و نسبت به اسلام، با این ابزارها و وسائل دشمن سوءاستفاده خواهد کرد. البتّه معلّمین ما، هم بیدارند، هم نجیبند، هم مؤمنند؛ حقیقتاً این را من اعتقاد دارم؛ در طول این سالها این را آزمودیم، امروز هم در سطح کشور می‌بینیم؛ معلّمین ما از توطئه‌ی دشمن غافل نیستند. اینهایی که با عنوان «معیشت» یک شعاری میدهند، چند شعار فتنه‌گرانه و سیاسی و خطّی هم در پهلویش میگنجانند، این را همه‌کس میفهمند که انگیزه‌ی اینها انگیزه‌ی سالمی نیست، برای دلسوزی از معلّم نیست، هدفهای دیگری دارند. کمااینکه فلان رسانه‌ی خارجی که شروع میکند روی این مسئله فعّالیّت کردن - که می‌بینید همین حالا هم مشغولند، از مدّتی پیش بیشتر مشغولند - این از روی دلسوزی نیست؛ این برای مشکل درست کردن برای نظام است، برای دردسر درست کردن برای نظام است؛ از روی بددلی و کینه‌جویی نسبت به اسلام و نسبت به استقلال کشور و نسبت به نظام جمهوری اسلامی است؛ ولی بالاخره بهانه دست اینها نباید داد. دستگاه‌های دولتی و مسئول مسائل مالی و اقتصادی به این نکته توجّه کنند؛ این را جزو برنامه‌های اصلی خودشان قرار بدهند. این یک مطلب است. البتّه همان‌طور که عرض کردیممعلّمین باید مراقب باشند و هستند؛ خوشبختانه معلّمین ما مراقبند. [اینکه‌] بعضی‌ها جفای به نظام را، جفای به انقلاب را به هر شکلی بتوانند انجام میدهند - نیش خودشان را میزنند، زهر خودشان را میریزند، با نظام بدند - از روی بغض به نظام است، نه از روی محبّت به معلّم؛ هر شعار دیگری هم پیدا کنند، همین استفاده را میکنند.
۱۵ ارديبهشت ۹۴ ، ۲۲:۲۰ رحمان نوریان

 سلام و تشکر از باز بودن باب گفتگو . انشاالله برای کشورم ایران عزیز مفید باشد. اما بعد

1- مطلبی کوتاهی را ذیل موضوع 22 دقیقه کار کارمندان  در صفحه مربوط به ان نوشته ام که از انتشار ان متشکرم

2- من نگفتم  "کاری انجام نمیدهیم " بلکه منظورم این بود که اگر پول نفت به تساوی و نه به عدالت بین همه تقسیم شود و فرقی بین ان که کار میکند و انکس که کار نمیکند نباشد منطق حکم میکند که استعفا داده و مبلغ مورد نظر را مانند دیگران دریافت کنیم

منظور من این است که حقوق معلم ربط زیادی به نفت ندارد که اگر داشت پس باید در زمان احمدی نژاد و نفت 140 دلاری و تولید بیش از 3 میلیون بشکه وضع ما بهتر میبود که البته نبود

3- شما در محاسبه حقوق معلمان ، در امد نفت را برای درک تناسب عددی مبنا قرار داده اید و نتیجه گرفته اید حقوق ما بیشتر از میانگین است در پاسخ باید گفت اولا اگر درامد نفت مبنای نتیجه گیری باشد میتوانیم میزان درامد کارمندان دیگر را هم در این تناسب قرار دهیم و نتیجه گیری کنیم که مثلا حقوق یک معلم سه برابر میانگین درامد نفتی است و در عین حال درامد یک کارمند صدا وسیما حدودا 10 برابر - کارمند بهداشت 6برابر - نیروهای نظامی تا15 برابر -کارمندان تامین اجتماعی 10 برابرو...و هر یک از ادارات را در نظر بگیریم این نسبت بیشتر از اموزش وپرورش است و انجور که ما یاد گرفته ایم به این میگویند تبعیض ( البته شاید در فهم واژه تبعیض دچار اشتباه شده باشم )

4- بالاخره باید پاسخ داد که نفت مال کیست ؟؟ مال معلم ؟-مال کمیته امداد ؟ مال سپاه؟ مال فوتبال ؟ مال صدا وسیما ؟ ..... این نفت مال کیست ؟ اقای قدیری به سبب دیپلمات بودنتان حتما به این موضوع واقفید که دو دیدگاه در باره نفت در کشور های نفتی وجود دارد یکی دیدگاه حوزه خلیج فارس مثل عربستان و کویت که پول نفت را تقسیم میکنند و کاری به اینده و این حرفها ندارند و دیگر دیدگاه کشوری مثل نروژ که پول نفت را متعلق به تمام شهروندان حتی انان که در اینده به دنیا می ایند میدانند و برنامه های خاصی برسر پول نفت اجرا میکنند که از حوصله این مطلب خارج است

معتقد هستم که هر دو دیدگاه نفتی ( کویتی و نروژی) قابل دفاع است یکی به تساوی تقسیم میکند و یکی عادلانه و عاقلانه پس انداز میکند . اما ما درایران چه میکنیم پول نفت را نه در زیر ساخت میبریم نه به تساوی تقسیم . در ایران نفت مثل غنیمتی در امده که هرکه بیشتر قدرت دارد بیشتر میبرد یا دولت ها به سلیقه خود خرج میکنند و صد البته حتی اگر عادلانه و عاقلانه هم خرج شود مردم چنین احساسی ندارند . به شدت مخالف پرداخت حقوق از نفت هستم  چرا که حاصل این کار شده است 22 دقیقه کار کار مندان . جناب دکتر حرف ما معلمان این است که باید همه قیمتها واقعی شود نه فقط قیمت بنزین و ویزیت پزشکان وووو. الان انگار همه قیمت ها واقعی شده و فقط معلمان در حال یارانه دادن به جامعه هستند

اتفاقا اگر نفت را از گردونه خارج کنیم .قدرت خرید معلمان افزایش میابد چراکه پخش پول نفت اثار تورمی دارد و کارمندان نهاد های نزدیک به حاکمیت با ترمیم حقوق ها ( طبق انچه تاکنون اتفاق افتاده)قدرت خرید انها را ترمیم میکند ولی نهاد اموزش وپرورش به دلیل تعداد زیاد معلمان و انگاره ی نه چندان مثبت حاکمیت به ان از این قافله عقب میماند

5- حالا با اجازه بریم سر حساب کتاب واقعی

متن قانون بودجه سال 1394 کل کشور به شرح زیر است:

«ماده واحده - بودجه سال 1394 کل کشور از حیث منابع بالغ بر هشت میلیون و چهارصد و شصت و هفت هزار و چهارصد و یازده میلیارد و چهارصد و هشتاد و هفت میلیون (8.467.411.487.000.000 ) ریال

با احتساب 230 هزار میلیارد ریال بودجه اموزش وپرورش و یک محاسبه ساده به این نتیجه میرسیم که سهم بزگترین دستگاه کشور فقط 7/2درصد کل بودجه است

که این نسبت نه نشانه توسعه است نه نشانه عدالت

6- حرف معلمان زیاده خواهی نیست بلکه انها از تبعیض ناراحت هستند که این یک حس فطری است . باور کن اقای دکتر دست خودمان نیست . این حس ضد تبعیض را خدا در فطرت انسان نهاده است و نمیتوان انرا کتمان کرد برای حرفم دلیل ساده ای دارم در اعتراض های سال 80 به حسب حس پژوهشی خود با تعدادی از معلمان معترض که میدانستم وضع مالی خوبی دارند حرف میزدم . یادم میاید سال 80 روبروی مجلس سابق معلم متمولی را دیدم و علت حضورش را پرسیدم در پاسخ یک کلمه گفت "تبعیض" 

پاسخ:

با سلام

·          اولا عربستان پول های نفت را بین مردم تقسیم نمی کند و بخش بزرگی از آن نصیب شاهازده ها می شود.

·          نگفتم پول نفت بین همه مساوی تقسیم شود. فرض مخاسبه سرانه این است.

·          هر کدام از ما اگر میزان حقوقمان را با سرانه ماهانه نفت بسنجیم متوجه می شویم حقوق ما به نسبت نفت چه مقدار است.

·          بودجه شامل دو بخش است. بودجه شرکت ها و بودجه عمومی.

·          شرکت ها عمدتا زیان آورند و اگر شرکتی سود کند باید 65 درصد سود خالص خود را به بودجه عمومی واریز نماید.

·          بودجه عمومی دولت شامل درآمدهای نفت گاز پتروشیمی، مالیات و عوارض و ... و همچنین 65 درصد سود شرکت ها و ... است.

·          با این بودجه عمومی است که همه امورات کشور اداره می شود.

·          حقوق معلمان به نسبت متوسط حقوق کارکنان دولت بیشتر است.

·          در مورد واقعی شدن قیمت سوخت و همه قیمت ها که منظورتان واقعی شدن حقوق ها یعنی افزایش آن نیز هست باید عرض کنم که مثلا قیمت طلا ربطی به قدرت خرید مردم ندارد.

·          قیمت طلا در کشور های فقیر و غنی و فرقی نمی کند. قیمت سوخت هم همینطور. یعنی در کشوری با مردم فقیر مثل هند بنزین لیتری یک و نیم دلار و حقوق ها بسیار ناچیز است.

·          عرض کردم که میزان حقوق ها بستگی به تولید سرانه ثروت دارد.

·          اگر آن بالا رود همه چیز با آن بالا می رود.

·          بنده هم معتقدم تبعیض هست و باید برچیده شود هرچند باید دید آیا برداشت یکسانی از تبعیض داریم و یا نه.

·          به هر حال با تبعیض مخالفم ولی  در برداشتن تبعیض باید مراقب باشیم بازیچه دست دشمنان نشویم و به مملکت خود آسیب نرسانیم.

·          درآمد پزشکان نجومی و غیر منصافانه است و گویی جان بیماران را گروگان می گیرند تا جیب آنها را خالی کنند. البته نه همه آنها.

·          به هر حال از اینکه می بینم به بودجه روی آورده و محاسبه کرده اید خوشحالم.

·           و اما در ورد نحوه مدیریت شرکت های دولتی توجه شما را به قسمتی از کتاب سبک اقتصادی و فرهنگی زندگی نوشته اینجانب جلب می نمایم.

" شیوه غلط مدیریت شرکت‌های دولتی

اما چه بر سر شرکت‌های دولتی می‌آید و چگونه اداره می‌شوند و سود واقعی آن‌ها چقدر است؟

متأسفانه باید گفت که مدیران دولتی معمولاً واریز 65 درصد از سود شرکت‌ها به خزانه دولت را برای خویش زیان و پول از دست رفته تلقی می‌کنند و به هزار ترفند برای کاهش آن متوسل می‌شوند.

از تعیین حقوق‌ها و پاداش‌های سنگین برای خود و اعضای هیئت مدیره تا افزایش حقوق و رفاهیات کارکنان خویش بدون در نظر گرفتن سطح حقوق ورفاهیات و توان اقتصادی جامعه و دیگر کارکنان دولت.

هرگاه مدیر جدیدی سکان‌دار شرکتی می‌شود برای اینکه نشان دهد که طرفدار زیر مجموعه خویش است به افزایش حقوق و مزایای کارکنان می‌پردازد و معمولاً کارکنان شرکت از مدیرانی که حقوق و مزایای آن‌ها را افزایش داده‌اند به نیکی یاد می‌کنند و دعای خویش را بدرقه راه آن‌ها می‌نمایند تا حدی که گاه حقوق دربان‌های شرکت نفت از حقوق تحصیل‌کردگان و حتی مدیران دستگاه‌های دولتی نیز بیش‌تر می‌شود.

البته آن‌ها برای توجیه این تفاوت حقوق بهانه‌ها می‌گیرند و به قصه‌پردازی‌ها متوسل می‌شوند. گاه هم مشکلات کارکنان زیر مجموعه خویش را مورد توجه قرار می‌دهند. البته گاه در این رابطه که کارکنان مشکلات معیشتی دارند درست می‌گویند ولی هدف از این سرمایه‌گذاری‌هایی که از بیت‌المال در تأسیس این شرکت‌ها به‌عمل آمده، ارتقاء وضعیت مالی و درآمدی همه کشور بوده و نه فقط کارکنان آن شرکت.

برخی مدیران شرکت‌هایی که می‌خواهند طرفدار طبقه ضعیف یا کارگر باشند، بویژه در خصوی‌سازی‌ها، تلاش می‌کنند تا اموال شرکت‌ تحت مدیریت خود را به قیمت پائین‌تر از نرخ واقعی نصیب مجموعه کارکنان آن شرکت نمایند. این نوع افراد در بین کارکنان مجموعه محبوب واقع می‌گردند و همیشه به نیکی از آن‌ها یاد می‌کنند، بدون اینکه توجه کنند که حق دست‌اندازی به بیت‌المالی را که متعلق به همه مردم ایران است، نه برای خود ونه برای دیگران ندارند.

این نگاه جزیره‌ای باید اصلاح شود. باید کاری کرد که شرکت‌ها در صدد تقویت اقتصاد کشور باشند، نه اینکه فقط به وضعیت کارکنان خود توجه نمایند.

این شرکت‌ها تأسیس شده‌اند که وضعیت اقتصادی کشور را تقویت کنند و نه اینکه فقط به فکر کسانی باشند که در آن کارخانجات مشغول بکار هستند. یکی از دلایل گرانی خودروهای شرکت‌های دولتی داخلی در ایران همین وضعیت است. این روش آن‌ها را ناکارآمد کرده است.

چه بسا همین نوع نگاه و عمل موجب زیان‌ده شدن بسیاری از شرکت‌های دولتی شده است.

در محاسبه قیمت تمام شده خودروها باید این وضعیت نیز در نظر گرفته شود. یعنی آیا حقوق‌ها، پاداش‌ها و مزایای مدیران و کارکنان آن با سطح عمومی حقوق‌ها و اقتصاد کشور هم‌خوانی دارد یا نه؟

آیا تعداد کارکنان این شرکت‌ها تناسبی با کارخانجات مشابه در جهان دارد؟

آیا در استخدام کارکنان این شرکت فامیل‌بازی و قوم و قبیله‌گرایی دخیل بوده است؟

آیا کارکنان این مجموعه‌ها دقت و همت لازم را در تولید محصولات بکار می‌گیرند؟ یا با بی‌توجهی به وظیفه‌ای که بر عهده دارند به اقتصاد کشور و گاه به جان و منافع مشتریان محصولات تولیدی خویش بی‌توجه‌اند؟

دولت حتماً باید اصلاح این وضعیت را در شرکت‌های دولتی مورد توجه و تحول قرار دهد. و البته خصوصی‌سازی به روش سالم، بهترین روش برای رهایی از این وضعیت است."


من هنوز چشم براه پاسخ شما هستم
پاسخ:
شما در نوشته های خود ادب را رعایت نکردید تا بتوانم آن را حتی درج کنم. . مثل دیگران اگر نقدی دارید مودبانه مطرح بفرماییدتا پاسخ دهم. ضمنا شما نوشته اید که بنده حق نظر ندارم و به امثال بنده مربوط نیست.
پس منتظر چه جوابی هستید. که گفته اند جواب بی ادبان خاموشی است.
توصیه می کنم ادب را در مکالمات خود رعایت کنید. شان معلمی را رعایت فرمایید بویژه وقتی با بزرگتر از خود حداقل از نظر سنی صحبت می کنید.
بخش‌هایی از این نظر که با * مشخص شده، توسط مدیر سایت حذف شده است
** *** *** **** ***** **** ***** ** ****** ** ******* ** **** ***** **** **** **** ****** * ***** * **** ** ***** ******** ***** **** ** *** ****** ***** 
*** *** ** **** ***** *** ******* ** ******* ** ** *** **** *** ***** ****** *** **** *** **** * **** * ** **** *** ***** ** ** ***** ** ** *** * **** ** *** ...بنده یک سخن از امام عزیزمان می گویم ایشان فرمودند وای به حال آن روزی که از امور مردم غافل شوید که یوم الله دیگری رقم بخورد ...
** ** **** **** ****** *** **** **** *** ** ** **** ** ** *** * ******* 
یک ماه با خانواده ی گرامی در راه رضای خدا و هر آنچه که گفتید در روستایی که بنده تدریس میکنم بیاید و در خانه ی کاهگلی زندگی کنید آب با الاغ از سر چشمه بیاورید و بر کلاس درس فرزندان این مرز و بوم حاضر شوید هم ببینید در چه محیطی تحصیل و زندگی می کنند مطمئنا درک شما از عدالت بالاتر می رود 
در ضمن کتاب نفت ....مطالعه کردم و بیشتر بر این باور رسیدم که چرا مردم کشورم در فقر زندگی میکنند و مسبب آن چه کسانی هستند...
اگر مایل بودید با کمال افتخار هم ایمیل هم نام و نام خانوادکی ام ارسال کنم تشریف بیاوردید اینجا با هم مناظره داشته باشیم جلوی همین مردم ....آنها خود قضاوت خواهند کرد...که خائنان و گمراهان چه کسانی هستند .‌‌..ضمنا موکدا تاکید میکنم بنده ی معلم نه از جایی خط گرفته ام و نه گمراه من یک ایرانی پایبند به ولایت رهبر عزیزتر از جانم هستم ....

پاسخ:
من آمادگی مناظره با معلمین عزیز را دارم. جلساتی مثلا در همین دانشگاه فرهنگیان برقرار کیند. سران تجمع کنندگان بیانید مناظره.
۱۵ ارديبهشت ۹۴ ، ۰۷:۳۶ معلمی از اردبیل
با سلام خدمت شما و تمامی همکاران
بنده به عنوان یک معلم در تنگنای شدید اقتصادی دست و پا می زنم.
1- حدود یکسال است همسرم درخواست دارد به دندانپزشک برود دندان هایش نیاز به جراحی دارد یکبار رفتم دندانپزشک 30تومن گرفت و گفت 350 هزار تومان می گیرم برای یکی...! این در حالی است که بعد از پرداخت اجاره و شهریه مدرسه فرزندم فقط حدود 200 هزار تومان باقی می ماند برای یکماه خرجی...!!!
2- نان لواش 1700 تومان بسته ای بعضی روزها 2 بسته می گیرم. در حدود 45 بسته ماهانه  می شود 77 هزار تومان باقی می ماند 123 هزار تومان...!
3- برای دو فرزندم اگر بخواهم تغذیه درست تهیه کنم که نمی شود حتی نمی توانم شیر بخرم که نمی شود نمیشود هم گفت 7-8 کیلومتر را تا مدرسه پیاده برو و آنجا چیزی نخور نمیشود هم نان را همینجوری خورد نمیشود وسایل اولیه بهداشتی مثل صابون و شامپو نخرید نمیشود قبض آب و برق  گاز را نداد اخطار می کنند قطع می کنیم.!
4- درد یکی دو تا نیست بیا مثل ما زندگی کن گردنت کج بشود پیش خلق خدا... شرمنده بشی از خود و زن و بچه هات بعد ببینم چه خبر میشود...
5- کارد به استخوان رسیده از همه مخصوصا شما خواهش می کنم مرهمی نیستید بگذارید به درد خود بسوزیم (البته نمی توانیم بسازیم...کارد به استخوان رسیده)
6- از شما خواهش می کنم مطالب را در صورت امکان به شخصیت های ذی نفوذ انتقال دهید تا شاید چاره کنند...
7- امید ما به خداست ان شا الله با ظهور مهدی فاطمه سلام الله علیها این بی عدالتی ها و  سو مدیریت ها اصلاح خواهد شد و مقصرین تنبیه.
خدا نگهدار
تمام حرفهای شما از شکم سیری است.
شما بابت هر مناظره و شرکت در همایش چقدر دریافت می کنید ؟ما خود از پرداخت ها بابت شرکت در اینچنین همایش ها و مناظره های آگاهیم.
عوام فریبی تا کی؟
معلمان کم همراه انقلاب بودند و هستند؟
شما که مدعی هستید تابع قانون هستید آیا می دانید ساعت قانونی کار یک معلم 21 ساعت است و در زمان جنگ معلمان با جان دل همکاری کرده و 3 ساعت بیشتر رایگان کار کردند در هفته اما الان این 3 ساعت برداشته نمی شود؟
شما آیا مطلع نیستید که معلمان چقدر برای فرق میان خود و امثال شما با تمام مسولان نامه نگاری کردند آیا اعنتایی شد؟
یکبار رسانه ملی از معلمان و مشکلاتشان حرف زد؟
صرفا جهت اطلاع شما عرض میکنم چرا من معلم با 18 سال سابقه و مدرک فوق لیسانس بعد افزایش 14 درصدی امسال حقوق فروردینم 1/200/000 تومان است؟ در کدام سازمان با این سابقه و این مدرک اینچنین مبلغی دریافت میکنند؟ بله میدانم باورش برای شما وامثال شما سخت است اما اگر دوست داشتید من تصویر فیش حقوقم را برایتان ارسال میکنم فقط یک قسط 50 هزار تومانی وام دارم 

در آخر یک سوال اساسی دارم چگونه و چه زمانی یک مظلوم در جامعه اسلامی  می تواند حق خود را طلب کند؟ چقدر از راههای قانونی اقدام کردیم و هیچ تاثیری نداشت وندارد و نخواهد داشت.
پاسخ:
سوال من این است که آیا قبول دارید ما در جنگ اقتصادی هستیم؟
ایا قبول دارید که در تحریم هستیم.
پس برای آنچه مطالبه حق قانونی خود می دانیم به روش هایی متوسل نشویم که نتیجه آن تشدید تحریم ها و وخامت اقتصادی کشور شود.
راه معقول را برای مطالباتمان برگزنیم. تجمع و تهدید در شرایط جنگ اقتصادی راه حل منطقی نیست. 
بدانید دشمن در صدد نفوذ در صفوف معلمان عزیز است.
فرمایش مقام معظم رهبری ار بخوانید و هشیار باشید.
---------

فرمایشات امام خامنه ای در حرم رضوی در ابتدای سال 1394: "میخواهند این امنیّتی که امروز در کشور ما هست را ... به‌دست مردم از بین ببرند و مردم را وادار کنند به برهم زدن امنیّت؛ و حرکات اعتراضی را در کشور شروع کنند؛ دارند تحریک میکنند، دارند کار میکنند، دارند برنامه‌‌ریزی میکنند. این کاری است که باجدّیّت و با شدّت به‌دنبال آن هستند؛ خب این یک شرایط مهم است، این یک چالش بزرگ است."

دشمنان ما صریحاً میگویند که هدفشان از فشارهای اقتصادی یک هدف سیاسی است. هدف آنها این است که مردم ایران را در مقابل نظام اسلامی قرار بدهند؛(۱۱) توجّه بفرمایید؛ البتّه بله، «مرگ بر آمریکا»، چون آمریکا آن عامل اصلی این فشارها است و خودشان هم اصرار دارند بر اینکه متمرکز بشوند روی اقتصاد ملّت عزیزما. هدفشان چیست؟ هدف این است که مردم را در مقابل دستگاه قرار بدهند؛ این را صریحاً میگویند که میخواهیم فشار اقتصادی بیاوریم تا وضعیّت مردم سخت بشود و مردم وادار به اعتراض بشوند در مقابل دولت و در مقابل نظام اسلامی. این را صریحاً میگویند البتّه بدروغ گاهی ادّعا میکنند که طرف‌دار ملّت ایرانند که این دروغها را نمیشود باور کرد و نباید از دشمن باور کرد، لکن هدفشان همان هدف سیاسی است. میخواهند این امنیّتی که امروز در کشور ما هست را – که این امنیّت، در منطقه‌ی غرب آسیا که ما در آن قرار داریم، بی‌نظیر است؛ بحمدالله امروز نه در شرق ما، نه در غرب ما، نه در شمال ما، نه در جنوب ما، در هیچ کشوری امنیتّی مانند امنیّتی که امروز بر کشور ما و ملّت ما حاکم است، وجود ندارد – به‌دست مردم از بین ببرند و مردم را وادار کنند به برهم زدن امنیّت؛ و حرکات اعتراضی را در کشور شروع کنند؛ دارند تحریک میکنند، دارند کار میکنند، دارند برنامه‌‌ریزی میکنند. این کاری است که باجدّیّت و با شدّت به‌دنبال آن هستند؛ خب این یک شرایط مهم است، این یک چالش بزرگ است. وقتی یک چنین چالشی در کشور وجود دارد، همه‌ی نیروها باید در کنار هم قرار بگیرد، با هم کار کنند و مسئله‌ی اقتصاد را جدّی بگیرند.

متن کامل را اینجا مشاهده کنید.

آقای قدیری پیشنهاد می کنم سری به وضعیت زندگی بنده که سه ماه دیگه با مدرک لیسانس بازنشسته می شوم بزنید و از نزدیک ببینید بعد جواب حرفهایتان را می دهم . آدرس خواستی ایمیل بفرست  تا براتون ارسال کنم . چشم حق است و گوش باطل . اگه واقعا راست می گی تشریف بیاور  به خانه ما . یا علی  . منتظرم
پاسخ:
من نمی گویم وضع زندگی معلمان یا دیگران خوب است. می گویم باید خوب باشد و راه حل آ« نیست که به وضعیت اقتصاد ملان کشور بی توجه باشیم. خواهش می کنم کتاب توهم نفتی و اقتصاد استراحتی را مطالعه فرمایید. خواسته  ای نیست که برآورده شدن آن سخت باشد. از همین سایت می توانید دانلود کنید.
محمد حسین قدیری ابیانه
۱۵ ارديبهشت ۹۴ ، ۰۰:۰۵ رحمان نوریان

با سلام و عرض معذرت .

جناب اقای قدیری متاسفانه شما در محاسبات عددی حرف های عجیبی میزنید که این میتواند نتیجه عدم تسلط شما به محاسبه بودجه باشد ( که از چون شمایی سخت بعید است ) یا ما را واقعا هیچ حساب میکنید . جناب دکتر قدیری شما که فرموده اید 44 درصد فروش نفت را به اموزش و پرورش داده اند ایا منظورتان این است که کل بودجه ،فروش نفت است ؟ درست این است که کل بودجه را به صورت جدول منتشر کنید و از کل بودجه نسبتها را استخراج کنید مثلا درصد هر دستگاه اعم از اموزش وپرورش - بهداشت و درمان - اموزش عالی - نیروهای نظامی و وزارت دفاع - صدا و سیما - نهاد های فرهنگی مثل سازمان تبلیغات ووو ...مشخص کنید سپس این درصد ها را در یک جدول تناسبی قرار دهید و انوقت مقایسه کنید که ایا به اموزش و پرورش زیاد پول داده شده یا کم به عنوان نمونه بفرمایید بودجه صدا وسیما به نسبت تعداد کارمندانش بیشتر یا کمتر از اموزش وپرورش است .و صد ها مقایسه این چنینی ...

و یا در جایی در همین صفحه فرموده اید اگر پول نفت عادلانه تقسیم شود حقوق معلمان کمتر میشود . جناب دکتر دیپلمات اولا مگر قرار است پول نفت بین همه تقسیم شود ؟؟ که اگر بشود یا نشود به موضوع حقوق ربطی ندارد . حقوق در برابر کاری است که انجام میدهیم و دولت ما بخشی از حقوق ها را از محل نفت پرداخت میکند . اگر نظر شما را قبول کنیم و نفت را عادلانه بین 70 میلیون نفر تقسیم کنیم البته به ما کمتر از حقوق فعلیمان سهم میرسد . و صد البته ما هم موظف به انجام کار نخواهیم بود (درست مثل دیگرانی که شما مدعی هستید پول نفتشان در جیب ما میرود ). ما از نفت چیزی نمیخواهیم ما دستمزد کارمان را میخواهیم . وشما تعمدا دست به سفسطه زده اید

پاسخ:
سلام
در لایحه سال 93 بودجه فروش نفت را در ردیف درآمد نفت و فراورده ای نفتی 53 هزار میلیارد تومان درنظر گرفته اند. با تقسیم ان به 79 میلیون جمعیت و 12 ماه سرانه درآمد نفت می شود ماهیانه معادل 56 هزار تومان به ازای هر ایرانی.
گفته اید که: "مگر قرار است پول نفت بین همه تقسیم شود ؟؟" 
نه "جناب معلم". این روش محاسبه میزان بودجه برای درک اندازه آن است و به این معنی نیست که باید بین همه تقسیم شود. تازه این در شرایطی است که ما به دلیل تحریم نمی توانیم همه پول آن را دریافت داریم.
شما با تقسیم حقوقتان بر این مقدار می توانید بفهمید که میزان حقوق شما معادل سهم نفت چند نفر است.
23 هزار میلیارد تومان برای آموزش و پرورش پیش بینی شده ا ست.
شما درصد را محاسبه کنید. شمایی که به انجام محاسبات تسلط دارید.
البته این بودجه ای است که در ردیف بودجه آمده است.
قبلا دو درصد مناطق نفت خیز و نیز سهم وزارت نفت از تولید و سهم صندوق توسعه از آ« کم شده است ولی چون دولت نتوانسته حتی پول فروش نفت را بگیرد به ناچار دست به برداشت از صندوق توسعه برای پرداخت حقوق ها زده است.
گفتید مقایسه کنیم با بقیه دستگاه ها.
در کل بودجه وزارت آموزش و |رورش از هر دستگاه دیگری سهم بیشتری دارد که به معنی سرانه بیشتر نیست.
من نمی گویم این مقدار بودجه کافی است. معتقدم اگر بودجه آموزش و پرورش هر چه بیشتر باشد بهتر است ولی باید بودجه ای باشد.
شما معمولا اندازه بودجه را در نظر نمی گیرید.
مردم ما در مورد اندازه بودجه دچار توهم هستند.
همین دیشب در مناظره با اصلاح طلبان تصور یکی از آقایان اصلاح طلب این بود که سرانه صادرات نفت به ازای هر ایرانی 5000 یورو به ازای هر نفر در هر ماه است در حالی که در بودجه سال 94 معادل 56000 تومان است. یعنی تصور بیش از 300 برابری. یعنی توهم.
ما می کوئیم همسر خوب کسی است که توقعش از همسرش در حد توان همسرش باشد و نه بیشتر. خوب شما چرا نیازهای به حق همسر و فرزندانتان را مطابق با آنچه د وست دارید برای آ«ها انجام دهید فراهم نمی کنید؟ مایل نیستید یا ندارید.
منتهی شما در مورد اندازه بودجه کشور دچار اشتباهید که حتی درصدهای بودجه را که بنده مطرح می شازم باور نمی کنید و آمار ارائه شده را غلط محاسباتی در نظر بگیرید. ظاهرا بعضی ها به خود زحمت یک بررسی اجمالی و ساده را نمی دهند تا خود محاسبه کنند.
من نگفتم که اگر نفت را عادلانه تقسیم کنیم. گفتم اگر میزان حقوق ها را به زعم شما عادلانه تقسیم کنیم یعنی حقوق همه مساوی باشد از حقوق معلمان کم می گردد. زیرا متوسط حقوق آنها از متوسط حقوق ها در ایران بیشتر است.
جمله ای گفتید که در .... آنصورت "صدالبته ما موظف به انجام کار نخواهیم بود." 
مشکل کارمندان ایرانی آ« است که در مقایسه با کشورهای ثروتمند توقعاتی را دارند که در توان آقتصادی کشور نیست و بعد نتیجه می گیرند که "صد البته ما هم موظف به انجام کار نخواهند بود".
مشکل و گره کار همینجا است که برخی ها به خود اجازه نمی دهند مطابق با فهم خود از حق و حقوق کار نکنند اما حقوق را دریافت دارند و این تفکر باعث شده است که متوسط ساعات مفید کار در ادارت ایران به 22 دقیقه در روز برسد.
این تفکر یک تفکر فاسدی است بویژه اگر در بین معلمان رواج یابد. یعنی اینکه تلافی کمی حقوق را از طریق عدم تلاش برای آموزش به دانش آموزان خردسال تلافی کنند.
اگر کسی از حقوق خود راضی نیست نمی تواند و نباید از کار خود بزند بلکه می تواند استعفا دهد. نه اینکه هم حقوق را بگیرد و هم هم کار نکند. این خیانت و نوعی دزدی است. 
که البته معتقدم که معلمان با وجدان چنین نمی کنند. و شما هم خواسته اید یک شعاری بدهید وگرنه می دانید که چنین عملی صد البته در شأن معلمی نیست که حقوق مصوب را بگیرند و خود را موظف به انجام کار ندانند. 
به هر حال باز تاکید می کنم بروید حجم بودجه را دریابید. باید اقتصاد خانواده را با حجم اقتصاد کشور تنظیم کنیم. باید برای بهبود وضعیت کشور تلاش کنیم وضع اقتصاد کشور بهبود یابد تا با آ« وضع ما نیز بهبود یابد.
باید اگر واقعا تبعیضی باشد که هست نسبت به اصلاح آن تلاش کنیم. اما مراقب باشیم که طوری عمل نکنیم که دشمن شاد شویم و بیگانگان را از عملکر خود خرسند سازیم و آنها را در بدون اینکه بخواهیم در تداوم و تشدید تحریم ها امیدوار نمائیم. 
این را هم بگویم بنده مثل همه مایلم وضع زندگی ایرانیان بهترین در دنیا باشد و هر چه نیاز دارند تامین گردد ولی رسیدن به چنین شرایطی نیازمند تلاش و کار بیشتر همه مردم و مسئولان است.
متاسفانه ساعت مفید مطالعه بسیار کم است و امیدوارم شامل معلمان نشود.
برارد عزیز و معلم گرامی کتاب توهم نفتی و اقتصاد استراحتی را از سایت بنده دانلود کنید و بخوانید و بعد نقد فرمایید. از شما معلم دلسوز تشکر میکنم.



باسلام،گفته ای که حقوق ارتشی ازمعلم کمتراست!تمام اطللاعاتتون همینجوریه؟بنده سال۸۴سربازبودم فیش حقوق برادران سپاهی رودیدم برادرم اون زمان فرهنگی بامدرک لیسانس و۹سال سابقه نصف برادران سپاهی باهمون سابقه وبامدرک دیپلم حقوق می گرفت؟فرمودین چراحقوق معلماروبااروپاییهامقایسه می کنید؟پس فاصله حقوقی معلمان بامشاغل دیگه درکشورمون رومقایسه کنین بافاصله حقوقی معلمان همون کشورهابامشاغل دیگه؟گفتین تعطیلی معلمهازیاده؟چراآمارنمی گیرین ازکارمفیدمعلمان درطول سال ومقایسه باکارمفیدادارات دیگر؟کارمندان ادارات دیگرمحل کارشون درسطح شهروروستاهای برخورداره،ولی خیلی ازمعلمان ازجمله خودم بایددرروستایی باجاده خاکی وفاصله۷۵کیلومتری،۴شب بدون کمترین امکاناتی ازجمله برق وتوالت مناسب ازخانواده ام دورباشم،یعنی۱۲۰ساعت درهفته بعدشمابیاین بگین معلم۲۴ساعت درهفته کارداره؟بنده با۷سال سابقه ومدرک فوق لیسانس۱۳۵۰۰۰۰می گیرم بااین محل کاروسختی رفت وآمد،کارمندبانک بالیسانس وسط شهر۲۵۰۰۰۰۰می گیره با۸۰ساعت اضافه درماه وکلی بن وتسهیلات و...!!!انصافتون کجارفته؟مانه ضدنظامیم نه ضدانقلاب؟ماشرمنده خانوادمونیم!اگه پاش بیفته ازشماهاکه ادعاتون میشه درمواقع حساس جلوتریم!
اگر تعداد کل فرهنگیان و خانواده های ان ها را در نظر بگیرید, برابر خواهد بود با حدودا ده درصد جمعیت کشور که این میزان شهروند ایرانی با وجود داشتن توانایی و سطح سواد بالا دارای زندگی سختی می باشند, توجه بفرمایید که تمام کارهای نرمال برای داشتن یک زندگی معمولی که اعم از تحصیل, هوش و ذکاوت و تلاش می باشد را انجام داده اند ولی نگرش و نظام حاکم بر کشور توانایی و تخصص تامین این جمعیت را نداشته است,حال بر این تعداد کارگران را که با حقوق حتی کمتر ازمعلمان زندگی میکنن را نیز اضافه کنید, اگرماشین حساب در دستتان است بیکاران و بیماران و انهایی که توانایی کار و پارتی را ندارند نیز اضافه کنید تا متوجه شوید که اوضاع قشر عظیمی ازجامعه درحالی بسیاروخیم است که مسولان در ناز و نعمت و ازصدقه سر تلاش همین محرومان در حال عیش و نوش می باشند
بنده کاری به تفکرات و نظرات و ایده اولوژیهای شما ندارم اما از برخوردی که با دانش اموزانم و اطرافیان دارم می توانم بگویم که اعتماد و امید به بهبودی زندگی و نیز نظام حاکم درپایینترین حد خوداست
در مورد تجمعات و اعتراضات هم صنفان خودنیز باید بگویم که اگر پول نیست, برای همه نباشد و اگر هست برای همه باشد, برای افزایش حقوق و مزایای فرهنگیان نیازی به افزایش بودجه نیست , فقط کافیست پرداختها و مزایای فضایی سایر دستگاهها و نهادها و ... را بین تمام کارمندان دولت به عدالت تقسبم کنند
والسلام
پاسخ:
شما به بودجه نگاهی بیاندازید. کار سختی نیست.
آنگاه خواهید دید که اگر بخواهند اگر پول نیست, برای همه نباشد و اگر هست برای همه باشد, و فقط  پرداختها و مزایای همه دستگاهها و نهادها و ... را بین تمام کارمندان دولت به عدالت تقسبم کنند آنگاه حقوق معلمان کاهش خواهد یافت.
اثبات یا رد این ادعا کار دشواری نیست. همان ریاضیاتی که در راهنمایی دانش آموزان یاد می گیرند برای ضرب و تقسیم کافی است.
ضرب و تقسیم کنید. کار سختی نیست.
اقای ابیانه شما مثل اینکه خواب تشریف دارین
حقوق کارکنان دادگستری 100 درصد اضافه شدم و حقوق زیر 2 میلیون نداریم
حقوق کارکنان بانکها 400 تا 860 هزار تومان حقوق بالای 2 میلیون
حقوق ادارات 2 تا 2.5
حقوق فرهنگیان 1.2 تا 1.4
اساتید دانشگاه که الا ما شالله تعطیلتشان 2 برابر فرهنگیانه
حقوق بالای 4 میلیون والی اخر
جوابت برا این تبعیض چیه
پاسخ:
اسلام می گوید قاضی را تامین کن بدون اینکه بخواهم در مورد کم و زیاد آن بحث کنم و یا قضاوت کنم.
در مورد تبعیض در حقوق هرجا باشد بد است. اکر آ«ها هم بخواهند برای افزایش حقوق دست به تجمع و تهدید بزندد با آ« مخالفت می کنم.
از راه های درست و در این شرایط حساس اگر معتقدید حقوقتان کم است اقدام کنید.
تجمع در این دو ماه به ضرر خود معلمان نیز هست.
با سلام واحترام. امروز برای اولین بار به توصیه همکاران عزیزم سری به ویسایت شما زدم مناظره شما را نیز دیدم اما سوالی دارم واقعا چند درصد مردم و مخصوصا فرهنگیان این صحبت ها را قبول دارند خواهشا یکبار در جمعی بگویید آنهایی که حرفهای مرا قبول دارند دستشان بالا! واقعا خودتان این پاسخ ها را داده اید یا کسی از طرف شما پیگیر وبسایتتان شده. ودر پایان این پیش بینی را جدی بگیرید انتخابات پیش رو مسولین را تکان  بزرگی خواهد داد.بسیار بزرگتر از آنچه تحلیلگران مدعی تصورش را می کنند .چگونه؟پاسخش بماند تا 12 شب انتخابات.
پاسخ:
می دانم که آنها که پشت پرده این نوع تجمعات هستند و معلمان عزیز را تحریک می کنند قصد تسخیر نظام را دارند و به همین دلیل نیز خانم کلینتون گفت 5000 ایرانی را با صرف میلیون ها دلار آموزش داده است.
به فرمایشات مقام معظم رهبری گوش فرا دهید.
اولین روز سال نو در مشهد:
------------------

فرمایشات امام خامنه ای در حرم رضوی در ابتدای سال 1394: "میخواهند این امنیّتی که امروز در کشور ما هست را ... به‌دست مردم از بین ببرند و مردم را وادار کنند به برهم زدن امنیّت؛ و حرکات اعتراضی را در کشور شروع کنند؛ دارند تحریک میکنند، دارند کار میکنند، دارند برنامه‌‌ریزی میکنند. این کاری است که باجدّیّت و با شدّت به‌دنبال آن هستند؛ خب این یک شرایط مهم است، این یک چالش بزرگ است."

دشمنان ما صریحاً میگویند که هدفشان از فشارهای اقتصادی یک هدف سیاسی است. هدف آنها این است که مردم ایران را در مقابل نظام اسلامی قرار بدهند؛(۱۱) توجّه بفرمایید؛ البتّه بله، «مرگ بر آمریکا»، چون آمریکا آن عامل اصلی این فشارها است و خودشان هم اصرار دارند بر اینکه متمرکز بشوند روی اقتصاد ملّت عزیزما. هدفشان چیست؟ هدف این است که مردم را در مقابل دستگاه قرار بدهند؛ این را صریحاً میگویند که میخواهیم فشار اقتصادی بیاوریم تا وضعیّت مردم سخت بشود و مردم وادار به اعتراض بشوند در مقابل دولت و در مقابل نظام اسلامی. این را صریحاً میگویند البتّه بدروغ گاهی ادّعا میکنند که طرف‌دار ملّت ایرانند که این دروغها را نمیشود باور کرد و نباید از دشمن باور کرد، لکن هدفشان همان هدف سیاسی است. میخواهند این امنیّتی که امروز در کشور ما هست را – که این امنیّت، در منطقه‌ی غرب آسیا که ما در آن قرار داریم، بی‌نظیر است؛ بحمدالله امروز نه در شرق ما، نه در غرب ما، نه در شمال ما، نه در جنوب ما، در هیچ کشوری امنیتّی مانند امنیّتی که امروز بر کشور ما و ملّت ما حاکم است، وجود ندارد – به‌دست مردم از بین ببرند و مردم را وادار کنند به برهم زدن امنیّت؛ و حرکات اعتراضی را در کشور شروع کنند؛ دارند تحریک میکنند، دارند کار میکنند، دارند برنامه‌‌ریزی میکنند. این کاری است که باجدّیّت و با شدّت به‌دنبال آن هستند؛ خب این یک شرایط مهم است، این یک چالش بزرگ است. وقتی یک چنین چالشی در کشور وجود دارد، همه‌ی نیروها باید در کنار هم قرار بگیرد، با هم کار کنند و مسئله‌ی اقتصاد را جدّی بگیرند.

متن کامل را اینجا مشاهده کنید.

واقعا متاسفم برای ملت ایران که همچون کسانی قانون گذارش و تصمیم گیرش باشند آیا این تعطیلات فقط در کشور ما وجود دارد یا در همه ی کشور ها اصلا فلسفه تعطیلات چیست؟ خواهشن نمک روز زخم ما نپاش با گول زدن مردم رآی جمع کردی بارو بندیلتو بستی و حالا برای ما مفسر قرآن شدی همین الان همه ی اعضای خانواده از دندان درد به خود می پیچیم حتی پول کشیدنش را هم ندارم پس از 21 سال تدریس و..... معلم نه فریب خورده است و نه غیره از بی عدالتی و فرق می نالد که مسولانش هرکدام موقع حرف مجتهد هستند ولی عملی نمی بینیم زهی انصاف
پاسخ:
نوشته اید با گول زدن مردم رای جمع کردم و بار و بندیلم را بستم. این عبارت یعنی چه؟
مگر من نماینده مجلس و سایر مسئولیت ها هستم که به قول شما با حمع کردن رای بار و بندیلم را بسته باشم. ظاهرا دندان درد قدرت تفکر را از شما گرفته است.
گاز عوارض گمرکى معادن مالیات فروش فراورده هاى نفتى در داخل میعانات گازى صادرات غیر نفتى و بانکدارى و ... قسمتى از درامد هاى دولت است اقتصاد داخلى هر کشور بسیار بزرگتر از صادرات یک محصول خاص میباشد لطفا سفسطه نفرمایید دولت بسیار هم ثروتمند هست کل بودجه وزارت در سال ٩٣ حدود ٦ میلیارد دلار بوده تولید ناخالص داخلى ٤٦٠ میلیارد دلار یعنى ىک و نیم درصد در فرانسه ایتالیا و ترکیه درصد بودجه اموزشى حداقل ٥ درصد است . 
پاسخ:
در سال 1391 بودجه عمومی دولت برا یاداره کل امورات کشور 164 هزار میلیارد تومان بوده یعنی به ازای هر نفر ماهیانه 182 هزار تومان که مبلغ 67 هزار تومان آن قرار بود نفت باشد.
این مبلغ برای اداره همه امورات کشور و نه فقط قوه مجریه بوده است. بنابراین به جای اینکه بفرمایید سفسطه بوده سوال می کردید و یا خودتان تحقیق می کردید.
خوب نیست اینگونه سخن گفتن. 
جناب قدیری من از شما که اینقدر منم منم می کنید درخواست کردم فیش فروردین 94 خودتان را منتشر کنید !!!
در ارائه نظر نگفتم تمام پول نفت را به ما معلمان بدهند . اصلاً گوربابای نفت دو دستی برای شماها . فکر می کنیم نه نفت داریم نه گاز داریم نه معادن بی نظیری از مس گرفته تا ... داریم نه صنعت پتروشیمی خوبی داریم و اصلاً برهوت !!!! حالا که قرار است انرژی را به قیمت اروپا مصرف کنیم و دنبال قوانین مالیاتی کشورهای پیشرفته می گردید که چطوری و با چه عنوانی می شود مالیات را بیشتر گرفت و برای هر کوفت و زهرماری مالیات بر ارزش افزوده وضع کرده اید حتی یک شارژ هزار تومنی و در کنار آن منت عظیمی که بابت  45 هزار تومان یارانه گذاشته و آن را بر سر ملت هم می کوبید ، قابل قبول تن می دهیم ولی دستمزدها هم بر پایه متوسط جهانی باشد چه برای یک کارگر چه برای یک پزشک و چه برای یک معلم !!
شما این جمله را خیلی تکرار می کنید " ۴۴ درصد بودجه نفت به آموزش و پرورش اختصاص یافته است " مرد حسابی فرهنگیان یک هفتم جمعیت کارکنان دولت را تشکیل می دهند و سطح حقوق شان هم معلوم است آنوقت چطور به این نتیجه رسید که 44 درصد بودجه نفت به آموزش و پرورش می رسد!! وآنگهی مگر به اذعان وزیر نفت ، این وزارتخانه زیر بار پرداخت یارانه ها له نشده است ! آموزش و پرورش کجا بود ؟! شما طرفتان را چه فرض کرده اید ؟!! حتماً نتیجه گیری می فرمایید کل نفوس ایران که یارانه می گیرند فرهنگی هستند .
  "" بــــــــــــــــــــتتازم بگم یا کتاب نفتی تان را دوباره توصیه می کنید """"

پاسخ:
کتاب نفتی ام را دوباره توصیه می کنم.
نگفتم 44 درصد درآمد نفت حقوق معلمان است گفتم بودجه آموزش و پرورش است. شامل حقوق و سایر مخارج آموزش و پرورش.
بودجه را بررسی فرمایید و از آن صرب و تقسیم هایی که معلمان عزیز به دانش آموزان یاد می دهند استفاده کنید تا درصد هار ابدست آورید.
محمد حسین قدیری ابیانه
از وجنات و تصاویر پیداست که سمت و مدارک عالی شما چطور کسب شده است
پاسخ:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقای قدیری سلامظ
من یک معلمم ...من نه فتنه گرم نه گمراه من چوب بی کفایتی برخی چون شما را می خورم ...شما یا تخصص ندارید یا تقوی که اگر داشته اید اینگونه حرافی نمی کردید و هذیان بر زبان جاری نمی ساختید ....
من عاشق وطنم خاکم رهبرم....شما که سنگ فقرا و بیکاران را به سینه میزنید در این چندین سال انقلاب چه کرده اید ،انقلاب ما مظهر عدالت بوده با شعار فقر زدایی آمد در این چند سال فقیر ها فقیر تر شدند و پولدارها میلیاردتر از فساد اخلاقی زیر پوست شهر که بگذریم فساد اقتصادی سر به آسمان می کشد ،شما چه کردید کتاب نوشتید ؟بیانیه دادید؟خب دیگر چه؟شما حتی نمی دانید اگر هم انقلاب زنده است به یمن نفس ها و ایستادگی همین معلمان است که سالانه ۱۸ میلیون ارباب رجوع به طور مستقیم دارند  سرپرستی ۸ کودک را با آب و تاب بیان می کنید به خیال خود شق القمر کرده اید البته اگر ریا نباشد..

در کلاس من فرزندان تمام اقشار جامعه نشسته اند، فرزندان «طلاق» را باید تحمّل کرد و با روحیه شکننده اشان ساخت! با فرزندان «اعتیاد» باید مدارا کرد و با بی تربیتی هایشان کنار آمد! فرزندان «یتیم» را باید نوازش کرد و کمبود مهرشان را جبران کرد، فرزندان «ناهنجار» را – که محصول اختلافات خانوادگی اند- باید هدایت داد! به فرزندان «کار» باید استراحت داد، فرزندان والدین «بی بند و بار» را باید سر به راه کرد، فخرفروشی فرزندان «سرمایه دار» را باید تعدیل کرد، فرزندان «کمرو» را به بطن جامعه باید بازگرداند، نازپروردگی فرزندان «مرفّه» را باید تعادل بخشید، فرزندان «بدسرپرست» را حکیمانه و صبورانه باید سرپرستی کرد، فرزندان «بی سرپرست» را با آغوش مهر پدری باید آشنا ساخت! همه این مزاج های تلخ و شیرین با صداهای دلنواز یا گوشخراششان در یک اتاق چند متری، گرد شمع سوخته معلّم حلقه می زنند و بازتاب و پژواک این صداها هر روز چون موریانه، ذهن او را می خورد و تارهای خستگی بر تن رنجدیده اش می تند و فرسوده اش می سازد و در بیرون از این اتاق رؤیاها! بزرگان، «زیادی» و «مصرفی» اش خوانند، و اینچنین است که کم کم می شکند، جنس او از آهن و سنگ که نیست! از گوشت و خون و عصب و هورمون است. «سردردها» اوّلین هدیه دانش آموزان به «معلّم» اند که با شروع بازنشستگی به سراغش می آیند. «بازنشستگی» یعنی آغاز حملات عصبی در مغز متلاشی شده ی معلّمی که ظاهر آراسته اش یک عمر، غلط انداز بوده است! اگر من در اثر بی حالی و بی خیالی ام انتقام بالادستان را از زیردستانم بگیرم -گیرم وجدانم را هم نادیده گیرم- دود آتش خودساخته در چشمان خودم خواهد رفت.
سخن آخر  آیا مردم را به نیکی دعوت میکنید و خود را فراموش می کنید ؟سوره ی مبارکه بقره آیه ۴۴
پاسخ:
نوشته اید که: در کلاس من فرزندان تمام اقشار جامعه نشسته اند، فرزندان «طلاق» را باید تحمّل کرد و با روحیه شکننده اشان ساخت! با فرزندان «اعتیاد» باید مدارا کرد و با بی تربیتی هایشان کنار آمد!
واقعا کار سختی است از زبان فرزندان اعتیاد  یا طلاق بی تربیتی را تحمل کرد.
اما سخت تر آن است که این بی تربیتی ها از زبان کسی بیان شود که خود را معلم می نامد: هذیان، حرافی، شق القمر، 
یا حرف های رکیکی این روزها نصار بنده شده است واز درج آن معذورم و متاسفانم که چنین افرادی (آن سخیف ها را می گویم) به استخدام آموزش و پرورش درآده اند و قرار است فرزندان این ملت را تعلیم دهند و تربیت کنندو پرورش دهند.
آیا مردم را به نیکی دعوت میکنید و خود را فراموش می کنید ؟سوره ی مبارکه بقره آیه ۴۴
و ام به درستی فرموده اید که: اگر من در اثر بی حالی و بی خیالی ام انتقام بالادستان را از زیردستانم بگیرم -گیرم وجدانم را هم نادیده گیرم- دود آتش خودساخته در چشمان خودم خواهد رفت.
من هم می گویم آن دسته از معلمان شریفی که دست به تجمع زدید. (که اقلیتی از اکثریت معلمان هستند) تهدید نکنید که اگر دولت نخواست یا نتوانست خواسته شما را عملی کنید از تصحیح اوراق امتحانی دانش آموزان شانه خالی می کنید و به آنها لطمه می زنید. انتقام از خردسالان؟!!!!!!
جناب قدیری ابیانه 
 1- شما که فرمودید 27 میلیون ریال حقوقتان است لطفاً جهت تنویر افکار عمومی فیش فروردین 94 را در همین سایت منتشر بفرمایید .  
 2- شما مردم و معلمان را جیگر فرض کرده اید که " ۴۴ درصد بودجه نفت به آموزش و پرورش اختصاص یافته است " . شما که آنقدر دل سوز دولت بیت المال و محدودی های منابع مالی شده ای ، خیلی واضح و روشن بفرمایید نظرتان راجع به کارانه های چند ده میلیونی و گاهاً بیش از صد میلیونی پزشکان در ماه چیست که از محل افزایش درآمدهای حامل های انرژی تامین می گردد !! 
3- بزرگوار شمـــــــــــــا که معلمان را شماتت می کنید چرا با خودتان را معلمان آلمان و ... مقایسه می کنید . باید عرض شود وقتی که قرار است یک پزشک در این مملکت چند برابر همتای خود در آمریکا و کشورهای اروپایی دریافت می کند ! وقتی قرار است مسئولان بنزین و ... را به فوب خلیج فارس و کشورهای مصرف کننده به مردم بفروشند و ... بایستی تمام خدمات هم به نرخ جهانی محاسبه شود نه فقط یک طرف قضیه متضرر و مغبون باشد!!!
4- شما  
 
پاسخ:
نوشته اید که "شما مردم و معلمان را جیگر فرض کرده اید که " ۴۴ درصد بودجه نفت به آموزش و پرورش اختصاص یافته است " 
شک دارید بروید محاسبه کنید. بودجه را از اینترنت دانلود کنید و خودتان محاسبه کنید.
نفی بی منطق آمار که دلیل نمی شود.
با کارانه هایی که برای پزشکان تعیین شده مخالفم.
وقتی وزیری ثروتش هزار میلیارد تومانی شد مبالغ کلان به نظرش نمی آید.
قیمت بنزین در جهان به قدرت خرید مردم ربطی ندارد همانطور که قیمت طلا به فقیر بودن و یا ثروتمند بودن ملتی ربط ندارد.
کتاب توهم نفتی و اقتصاد استراحتی را بخوانید تا با موضوع آشنا شوید.
اتفاقا افزیش قیمت سوخت برای این است که دولت بتواند از محل واقعی کردن قیمت سوخت به اقشار کم درآمدتر بیشتر برسد.
آیا می دانید ده درصد ثروتمندترین افراد جامعه یارانه غیر مستقیمی که از بابت ارزانی سوخت می کیرند 30 برابر یارنه ای است که ده درصد فقرترین افراد جامعه می کیرند.
پس لطفا مطالعه فرمایید و بعد اظهار نظر بفرمایید.

کتاب "توهم نفتی و ا قتصاد استراحتی- برنامه رهایی از اقتصاد نفتی" 

اقتصاد کشور وابسته به نفت است. اما وخیم‌تر از این وابستگی، وابستگی ذهنی مردم به نفت می‌باشد که باعث گردیده کشور در وضعیت «اقتصاد استراحتی» گرفتار شود.

تصور مردم از میزان درآمدهای کشور از نفت و نیز در مورد کل بودجه کشور، ده‌ها، صدها و گاه هزاران برابر واقعیت است!

این توهّمات موجب بروز مطالباتی در میان مردم شده است که برآوردن آن نه تنها در توان اقتصادی کشور نیست، بلکه به جای تلاش برای افزایش تولید، باعث بروز پدیده‌ای به نام «تنبلی اجتماعی» در میان مردم گردیده و ایرانی‌ها را پس از اعراب در دومین جایگاه در جهان از این حیث قرار داده است.

این کتاب برنامه‌ها، راهکارها و استراتژی‌های رهایی از وابستگی ذهنی و اقتصادی به نفت را مطرح کرده.

در این کتاب قیمت سوخت، یارانه ها و بودجه کشور بر اساس نفر ماه تومان یعنی به ازای هر ایرانی در هر ماه مشخص شده است تا افراد از اندازه واقعی آن مطلع گردند، زیرا تشخیص اندازه ارقام نجومی برای افرادی که با درآمد ماهیانه سر و کار دارند مشکل است.

این مطلب به نقل از سایت دکتر قدیری ابیانه www.ghadiri.ir می باشد.
آقای قدیری ابیانه عزیز هر موقع خسته و کوفته بعد از کار اداری مجبور شدی  به دنبال کار دوم بری و برگشتی خانه بیا با هم صحبت کنیم.تا اون روز رو سپری نکردی خواهشا در مورد معلمها نظر نده.هر چند اگر هم این کار را کنی نظراتت برای ما هیچ ارزشی نداره.چون حال ما را درک نکرده ای و داری نظر میدی.
پاسخ:
شما نمی توانید بخواهید هرچه بودجه در مملکت است به شما اختصاص دهند و کاری به کار کسانی که روزی خود را در سطل آشغال دنبال می کنند نداشته باشید.
هر وقت دنبال غذا در سطل آشغال گشتید نظر دهید تا بفهمید مملکت به غیر کارمند دولت افراد دیگری نیز دارد که نیازمند رسیدگی هستند.
مثل فقرا مثل بیکاران و محرومان و کسانی که توفیق کار در دستگاه های دولتی را نداشته اند.
گویی نه اینکه ایران مشکلاتی دارد.

اهم صحبتهای جکاب لو وزیر خزانه داری آمریکا در اندیشکده واشنگتن، 29 آپریل 2015

۱- ما در خزانه داری آمریکا با همکاری کنگره و متحدان بین المللی خود توانستیم موثرترین، پیچیده ترین و خلاقانه ترین برنامه تحریمهای اقتصادی طول تاریخ را علیه ایران اعمال کنیم.

 ۲- در ابتدا عده ای در آمریکا معتقد بودند که تحریمها کارایی ندارد و کشورهای دیگر نظیر هند و چین به تحریمهای آمریکا محل نمیگذارند.

 ۳- این اعتقاد اشتباه بود و تحریمها دسترسی ایران به نظام مالی بین المللی را قطع کرد و صادرات نفت ایران را بیش از نصف کاهش داد و امکان دستیابی ایران به ذخائر ارزی خارجی و نفتی اش را کاهش داد و کاملا اقتصاد ایران را متاثر کرد.

 ۴- در نوامبر ۲۰۱۳ ما به یک توافق اولیه رسیدیم که در پی آن برنامه هسته ای ایران فریز شده و حتی به عقب بازگشت. برخی همان موقع انتقاد میکردند که این توافق موجب میشود فشار تحریمها بر ایران کاهش یابد. اما فشارها را حفظ کردیم تا ایران به تعهداتش عمل کند.

 ۵- چارچوبی که چند هفته قبل در سوئیس حاصل شد یک پایه مناسب برای یک توافق خوب است. چرا که همه مسیرهای ایران برای دستیابی به سلاح هسته ای را از بین برده و شدیدترین رژیم بازرسی از برنامه هسته ای در کشورها را علیه ایران اعمال میکند. در مقابل و وقتی که ایران گامهای لازم را برداشت، جامعه جهانی مجموعه ای از تحریمهای مرتبط با برنامه هسته ای ایران را کاهش میدهد.

 ۶- ساختار تحریمهای اقتصادی و مالی علیه ایران حفظ می شود. تحریمها یکباره برداشته نمی شود. بلکه به صورت مرحله ای (در فازهای متعدد) و بعد از راستی آزمایی تعهدات ایران (از جمله بازرسیها) کاهش میابد. چرا که تحریمها ابزار ما برای حفظ فشار بر ایران و وادار نمودن آن به اجرای همه تعهداتش است. حتی تحریمها لغو نمیشود بلکه تعلیق میشود تا ساختار لازم برای بازگشت مجدد تحریمها باقی باشد. این چارچوبی است که در سوئیس توافق شده.

 ۷- کاهش تحریمهای شورای امنیت، اتحادیه اروپا و آمریکا علیه ایران تنها وقتی است که همه تعهدات ایران راستی آزمایی شود. یعنی وقتی که سانتریفیوژها از نطنز و فردو برچیده شود و غنی سازی در فردو متوقف شود. یعنی وقتی که راکتور اراک بازطراحی شود تا دیگر نتواند پلوتونیوم تولید کند. یعنی وقتی که ذخائر غنی شده ایران از ۱۰ هزار کیلوگرم به ۳۰۰ کیلوگرم کاهش یابد. یعنی وقتی که همه زنجیره هسته ای ایران تحت بازرسی فوق العاده قرار گیرد.

 ۸- بعد از اینکه اقدامات فوق انجام شد و راستی آزمایی شد، آن وقت نوبت ماست تا تحریمها را کاهش دهیم. کاهش تحریمها شامل تعلیق تحریمهای نفتی، تجاری و بانکی است. ما این کار را از طریق اختیارات رئیس جمهور برای تعلیق تحریمها انجام میدهیم. بدیهی است به این ترتیب امکان اعمال مجدد تحریمها پابرجاست. بعد از سالها نظارت بر اجرای تعهدات ایران ما میتوانیم از کنگره درخواست کنیم تا برای لغو تحریمها اقدام کند. تنها کنگره است که اختیار لغو تحریمها را خواهد داشت!

 ۹- با حفظ ساختار تحریمها به ترتیب فوق و تنها تعلیق بخشی از تحریمها دست ما برای اعمال مجدد تحریمها کاملا باز خواهد بود.

 ۱۰- رویکرد تعلیق تحریمها تنها منحصر به آمریکا نیست. کشورهای اروپایی هم خواهان حفظ ساختارتحریمها هستند تا در مقابل نقض تعهدات، امکان تحریم مجدد باقی باشد.

 ۱۱- ما حتی دنبال ساختاری هستیم تا تحریمهای شورای امنیت هم امکان بازگشت پذیری داشته باشد و برای بازگشت پذیری با سد وتوی چین و روسیه مواجه نشود!

 ۱۲- برخی از آمریکاییها و متحدان ما نگران هستند که کاهش تحریمها دست ایران برای تشدید تحرکات منطقه ایش را باز کند. ما کاملا مراقب این موضوع هستیم و متعهد میشویم که این اتفاق نیفتد. باید بدانید که تحریمهای هسته ای کاملا درهم تنیده با تحریمهای تروریستی است. به همین خاطر پولی که ایران از بابت کاهش تحریمها دریافت خواهد کرد نمیتواند برای حمایت از فعالیتهای منطقه ای اش مصرف شود.

 ۱۳- قبل از اینکه قیمت نفت کاهش یابد، یعنی در زمانی که دولت روحانی روی کار آمد وضع اقتصاد ایران خراب بود (الان با کاهش قیمت نفت وضع بدتر هم شده است). اقتصاد ایران نیازمند ۵۰۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری است. بنابر این فشارها حفظ میشود و کاهش تحریمها تاثیر جدی بر اقتصاد ندارد و تنها در حدی است که کمی کسری بودجه دولت کنترل شود و کمی نرخ ارز در ایران ثبات یابد و واردات بیشتری داشته باشد.

 ۱۴- چه توافق بشود و چه نشود، ما تحریمهای خود در دو بخش حمایت از تروریسم و نقض حقوق بشر ایران ادامه خواهیم داد.

۱۵- هنوز توافقی در کار نیست. ما تنها زمانی توافق نهایی را میپذیریم که دو خواسته ما یعنی بازرسیهای گسترده و حفظ ساختار تحریمها برای بازگشت پذیری آن حفظ شود.

آقای ابیانه ما علیه این دولت تجمع نمیکنیم. ما علیه اقلیتی تجمع میکنیم که هفتصد میلیارد پول نفت را به باد داد و بر سر سفره مفت خور هایی برد که با یک چفیه نافشان را به بیت المال گره زده اند و بقای قدرت خود را در فقر معلم میدانند تا مبادا انسانهای شجاع و وارسته ای تربیت شوند که نشود بر آنها حکومت کرد. ما میدانیم دولت دکتر روحانی از هر طرف تحت فشار است اما اینرا هم میدانیم شاید دیگر فضایی نتوان یافت تا فریاد تبعیض را به گوش خیلی ها برسانیم  مگر هم اکنون بگویند فریادتان را شنیدیم نه زمان رفتنشان!!   
پاسخ:
چرا شعارهای مفت می دهید اگر مفتی شعار می دهید.
بخشی از همان 700 میلیارد دلار صرف بودجه آموزش و پرورش و حقوق معلمان شد. 
روحانی گفت "ظرف 8 سال دولت قبلی مبلغ 600 میلیارد دلار درآمد حاصل شد".
 از تقسیم آن به 6 سال و 12 ماه و 75 میلیون جمعیت می شود ماهیانه 83 دلار که این قیمت فروش است و باید هزینه های تولید و صادرت نفت را از آن کم کرد.
بنده منتقد دولت قبل هستم ولی از حرف های مفت هم حمایت نمی کنم.
چه کسی بقای قدرت خود را در فقر معلمان می داند؟! این شعارهای توخالی را سر ندهید. قدری در مورد آنچه می گوئید بیاندیشید. 
با سلام
پول نفت را به معلما که نمیدن
به دوشما و دوستانتان پرداخت میشه
میدن به قضات که سابقه ی فسادشان بر همه معلومه
میدن به کارمندان بانک ها که سر چشمه ی دزدی هستند
و شما و دوستانتان میخواید دست بیخ گلوی معلما بذارید و چهار شاهی کف دستشان بذارید و امثال خاوری هایتان پول نفت را به غارت ببرن.
حالا شما زیاده طلبید یا معلمل افزونه خواه؟؟؟

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">