جمعه, ۶ مرداد ۱۳۹۱، ۰۸:۰۳ ب.ظ
جمعه, ۶ مرداد ۱۳۹۱، ۰۸:۰۳ ب.ظ
پاسخ:
سلام و خسته نباشید. جواب شما را دادم. ملاحظه فرمایید. متشکرم.
پاسخ:
سوالاتان را بنویسید
پاسخ:
لطف دارید. تشکر از توصیه شما.
از دوستان ستاد می توانید تلفن مرا بگیرید.
پاسخ:
سلام. وقت کنم جواب می دهم. اگر وقت نکنم حتی المقدور سعی می کنم نظریات را منعکس سازم.
بپذیرید که وقتم این روزها خیلی فشرده است.
پاسخ:
لطفا سوالتان را بنویسید تا جواب دهم. صدها سوال مطرح شده و جواب داده شده است. مطالب حاوی توهین به اشخاص صالث را درج نمی کنم.
پاسخ:
قطعا آقایان ولایتی - حداد - لنکرانی و حلیلی بر امثال مشایی ارجحیت دارند.
پاسخ:
رفتار بچه گانه بنده چه بوده. مثل بقیه نامزدها حق داشتم بروم پشت تریبون و نظراتم را بگویم و بویژه به سوء استفاده رئیس جمهور اعتراض کنم. اینکار را پس از پایان سخنان آ«ها و ترک تریبون انجام دادم و نه در حین سخنرانیشان. آنها بودند که آمدند جلوی سخنرانی مرا بگیرند و زندن میکروفون ها را به هم ریخته و قطع کردند.
بنده هم برای اینکه مطالبم را بیان کنم ناچار شدم بدون بلندگو بلند صحبت کنم تا همه صدایم را بشنوند.
کجای این بی ادبی است؟ شاید اعتراض به سوء استفاده رئیس جمهور را بی ادبی می دانید؟ آیا استفاده نامزد از حق خود برای بیان نظرات از تریبونی که برای نامزدها تعبیه شده را بی ادبی می دانید؟
پاسخ:
سلام.
تعریف کار مفید غیر از ساعت کار است. این آماری است که مرکز پژوهش های مجلس داده و البته هم تقصیر مدیریت ها است و هم تقصیر خود کارمندان.
پاسخ:
راه حل های مختلف قابل بررسی است.
پاسخ:
سلام
به همه آن چیزهایی که گفتید فکر کرده ام. قیمت سوخت در دنیا به ثروتمند بودن یا فقیر بودن کشور بستگی ندارد همانطور که قیمت طلا تفاوتی ندارد. در چه بسا در کشورهای فقیر قیمت سوخت گاهی بیشتر است.
روزانه یک تن طلا را نیم توان بهتر از ریختن در باک بنزین ماشین ها هزینه کرد؟
تمام حرف این است.
افزایش قیمت سوخت در افزایش قیمت ها قطعا موثر است ولی آیا هزینه کردن این ثروت در جای بهتر بی اثر است؟
اگر پول یارانه را نقدی نیم دادند و آن را در حمل و نقل عمومی هزینه می کردند الان حمل و نقل مشکلش حل شده بود.
آیا به بیمارستانها سر زده اید؟
می دانید بیش از 4000 نفر بر اثر آلودگی هوا جان باخته اند؟
آیا می دانید که بسیاری از افراد پول ندارند تا هزینه های درمان بدهند؟
آیا بهتر نیست به جای هزینه کردن از جیب همه مردم واز جمله نیازمندان به یارانه بنزین این پولها را در درمان مردم هزینه کنیم در ایجاد اشتغال و کارهای عمرانی و غیره؟
قطعا راه کارهای بهتری وجود دارد نسبت به پرداخت یارانه به سوخت.
پاورپوینت اقتصاد مقاومتی اقتصاد مقاومتی را دانلود و ملاحظه فرمایید.
پاسخ:
برنامه ریزی کنید با کمال میل
پاسخ:
کاشان فراموش شدنی نیست.
پاسخ:
سلام
تلفنتان را برایم ایمیل کنید.
پاسخ:
سلام. دعوت کردید نیامدم؟
مشایی رجل مذهبی نیست
حتی اگر عنوان رجل سیاسی با اغماض و به دلیل پستهایی که از سوی احمدینژاد به او هبه شده بر اسفندیار رحیم مشایی صدق کند، عنوان رجل مذهبی به هیچ وجه بر او صدق نمیکند. این امر نه تنها به دلیل عدم وجود سابقه مذهبی در کارنامه او قابل ذکر است، بلکه به ویژه با توجه به موضعگیریهای او در مورد اسلام، میتواند قابل استناد باشد. مشایی ارتباط با خدا و امام عصر (عج) را بدون واسطه مطرح میکند و به دلیل مسایلی که در این باب مطرح کرده، جریان حامیاو به عنوان جریان انحرافی مطرح شده است. بنابراین کاندیدای جریانی که به دلیل مواجه شدن با اتهام انحراف مذهبی، جریان انحرافی نام گرفته نمیتواند امید چندانی به تایید صلاحیت داشته باشد.
نامه مقام معظم رهبری درباره مشایی
در تیرماه 1384، پس از آنکه اعتراضات به اقدام محمود احمدینژاد مبنی بر انتخاب اسفندیار رحیم مشایی به عنوان معاون اول رییسجمهور افزایش یافت، ابوترابی فرد نایب رییس مجلس هشتم، نامهای را با امضای مقام معظم رهبری خطاب به محمود احمدینژاد در اختیار رسانهها قرار داد که حاوی مخالفت ایشان با معاون اولی مشایی بود و به همین دلیل احمدینژاد مجبور به تغییر مشایی شد. آیا فردی که مقام معظم رهبری، انتصاب او به عنوان معاون رییسجمهور را نپذیرفتهاند، میتواند برای تایید صلاحیت برای مسئولیت مهمتری که ریاست جمهوری است امیدوار باشد؟
اعتراض مراجع به عملکرد مشایی
مشایی در موارد مختلف، اعتراض مراجع و روحانیون را برانگیخته است که مهمترین آن، حمایت از طرح پیشنهاداتی همچون ورود زنان به استادیومهای ورزشی و نیز نشستن در مجلس رقص زنان در ترکیه و مواردی از این دست است. او به دلیل نظرات خاص خود، نگاه مثبتی به مراجع عظام تقلید و روحانیون ندارد و به همین دلیل بعید به نظر میرسد چنین نگرشی مورد تایید اعضای شورای نگهبان که حداقل نیمیاز آنان را روحانیون باسابقه تشکیل میدهند قرار گیرد.
پرونده اختلاس سه هزار میلیاردی
تخلف مالی سه هزار میلیارد تومانی بدون کمک نیروهای دولتی به امیر منصور آریا امکانپذیر نبود مشایی با استفاده از نفوذ خود نزد رییسجمهور، زمینه تخلف را فراهم کرد و بارها در این پرونده اسم او برده شد و از ثبت امضای او پای اسناد تخلف سخن به میان آمد. در چنین شرایطی، چگونه میتوان انتظار داشت کسی که در تخلفات مالی متهم بوده است، صلاحیت اداره یک کشور را داشته باشد؟
دوستی با مردم اسرائیل
رژیم صهیونیستی به عنوان یک رژیم اشغالگر، هیچ جایگاهی در سیاست خارجی ایران نداشته است، اما اسفندیار رحیم مشایی ناگهان از دوستی با مردم اسرائیل سخن به میان میآورد و بر گفته خود تاکید میورزد؛ در حالیکه رژیم صهیونیستی، یک رژیم اشغالگر و دشمن ما معرفی شده و تفاوتی بین مردم اسرائیل و رژیم اسرائیل نبوده است. در این مورد خاص هم مقام معظم رهبری در نماز جمعه تهران به صراحت تذکر دادند و این گفته را حرف غلطی توصیف کردند. آیا دوستی با مردم اسرائیل به معنای عبور کردن از خطوط قرمز نظام نیست؟
نقش داشتن در 11 روز خانه نشینی احمدینژاد
خانه نشینی 11 روزه محمود احمدینژاد که اخیرا روزنامه رسمی دولت تلاش کرده بدون توجه به نفس موضوع، آن را به 6 روز تقلیل دهد، عامل اصلی فاصله گرفتن بخش اعظم اصولگرایان از احمدینژاد بود و عامل وقوع آن هم اختلافاتی بود که اسفندیار رحیم مشایی در آن نقش داشت. انتقادات از خانه نشینی احمدینژاد به حدی افزایش یافت که اقدام او بر ضد مصالح نظام ارزیابی شد و عامل اصلی آن که مشایی بود به دلیل نقشی که در برکناری وزرای مختلف کابینه داشت مورد تخطئه قرار گرفت. البته به این فهرست میتوان موارد دیگری هم اضافه کرد اما شاید همین 6 دلیل برای اقناع افکار عمومی درباره احتمال رد صلاحیت مشایی کافی باشد.